Haticeada Kizlar 29+2gunluk hamileyim ve bebeğim bugün hareket etmiyor sizdede böyle oldumu bu durumda olan varmı 🙄🙄
sibell777 Haticeada oluyor tabkide bazen canım hemen kendini korkutma hareketlendirecek şeyler yiceksin bir de bol bol karnını sıvazla muhakkak tepki verir aç kalma bir şeyler ye bak gör eder
Asliiiiiiiiii42 Haticeada arada oluyor canm sekerli su iç yada vişne suyu iç sol tarafına uzan inşallah hissedersin hareketini endişelenme bazen istirate çekiliyor bebisler 😊
C_yur Haticeada varsa portakal suyu yoksa cikolata yiyip yarim saat solunuza uzanin 1 saat icinde hareket etmezse doktorunuzla gorusun
C_yur Haticeada banada oldu daha once doktorum soyledi bunlari hala etmeze saglik ocagi yada doktorunuza gidip yada acile kalp sesini dinleyin mutlaka cikolataya tepkisiz kalmiyor bebekler
Asliiiiiiiiii42 Haticeada rica ederim canm inşallah bi an önce geçer bi de maden suyu ve soğuk süt de fayda ediyor yani kişiden kişiye değişir bu durum 😊
esengl_ Haticeada benimde etmeid bit gunde toplam 2 kere etti karar verdim doktor a gidecektim ertesi gün hareket etmeye başladı 😊
BAS123 Bende aynı durumdayım birde pozisyon mu değiştirdi bilmiyorum kasıklarıma bastırıyor gibi ara arada vajinada batma hissi yaşıyorum anlamadım ne olduğunu