grmz31 Kızlar birkaç gün daha beklemeli miyim yoksa suniyi kabul mu etmeliyim ? 2 sancıda aynı değil mi ?
1yildirim grmz31 Merhaba. Doktorun suni sancıyı teklif etmesindeki sebepler nelerdir? Her şey normal gidiyorsa bekletirdi diye tahmin ediyorum. ?
esloka grmz31 ben aynı sancının abartıldığını dusumıylrıö zaten doktor da diyor şancı vermiyorlar hormon veriyorlar ve senin olması gereken sancını tetikliyor
Tospikveannesi grmz31 benim doğumum 39+4 oldu ama olmasaydı 40 ı doldurmayı bekleyecekti doktor olmazsa suni vericekti bi sıkıntımı varda beklemiyor
grmz31 1yildirim psikolojik olarak çok strese girdiğimi söyledim doğum icin o da istersen kontrol randevusuna kadar gelmezse sancı su veya nişan yatış verip suni doğurtalım dedi zaten o zamana 40 oluyor
Leman3 Normal sancım olmadıgı ıcın dogrusu farkını bılmıyorum sunı dogurdum hep.amma bende acılma cabuk oluyo
grmz31 Tospikveannesi sıkıntı benim sürekli bebek gelmiyor diye strese girdiğim için kadıncağızda böyle bir teklifte bulundu birkaç gün sonrası icin eğer suniyi istemezsem de zaten 4-5 gün sonra yine her türlü bebek gününü doldurmuş oluyor
AlevDemirel grmz31 herşey yolundaysa bekle,bnm doktorum 41 e kadar sancını beklicez gelmezse suni en son çare sezeryan diyor.38. Haftamdayım
grmz31 AlevDemirel ne bilim o kadar çok stresliyim ki ve o kadar sorunum var ki moralim bozuk mutsuzum korku doluyum yemek yiyince hala istifra oluyor karışık duygular içindeyim gerçi en fazla bi hafta daha böyle gider 🙄
Mervegrbz Bi sorunun yoksa kesinlikle gününü bekle hastanede yapılan müdaheleler zor kendi sancın gelince daha iyi oluyor, benim tam 41.haftama girdiğim gün kendi sancım geldi, umudunu kesme
Hilalkllllc grmz31 ben bugün 40+3 oldum. Devlet hast gidiyorum . Doktor 41. Haftaya kadar bekleyeceğiz gelmezse suniyle başlatırız dedi . Ama her doktor farklıymış kimisi 40 ta verıyormuş sancıyı. Dün nişanım geldi sancılarımda düzensiz gelip gidiyor ara ara. Ama şiddetli birşey yok. Yarın kontrole gidicem bakalım ne diycek tekrardan. 41 e kadar gelmezse bende kabul edicem suniyi. Yapcak bsey yok