phdmom Buhara hastanesinin genelinde bu var banada aynı şeyi yaptılar hatta evlat acısı yaşattılar diyeyim Demet hanımın hastasıydım gittiğim gün Demet hanım izne ayrılmş bende boş dönmemek için Zeynep kamalak diye doktora muane oldum oda ayaklarımla gittiğim hastaneyi bana dar etti bebek hareket etmiyor nst istedi sonra sancın çok acil sezeyana almamız lazım dedi 26 haftalık bebeğin neyini alıyorsun diyorum diyor çocuk ölecek acele etmemiz lazm elimi ayağımı bir etti kabul etmiyorum dedm panik etti beni yatış vereyim sancını durdurayım ozmn dedi kabul ettm yatıp sancım varsa duracaktı artk nasıl sancıysa ben hissetmiyorum agrı sızı ama doktora göre sancım cokmuş aldılar odaya hemşireler peşpeşe gelmeye başladılar biri kalçadan iğne biri serum biri fitil diğeri parmagını sokup açılma varmı diye bakıyor napıyorsunuz diyorum hiç kontrol diyorlar megersem beni doğuma hazırlıyorlarmış diri diri kürtaja alıcaklarmışhaberim yok rabbim sorsun daha yavrumun 1 yılı dolmadı haftaya dolucak Allah belasını versin bana sancı durduracam derken suni sancı vermş beni bastı bi sancı noluyor diyorum kndi kendime eşime bana bşyler oldu çok kötüyüm sancıdan ölücem doktor hazırlıklı orospu hemen ameliyata hazırladılar önlükler giydirildi ameliyata aldı bebeği küveze aldılar 3 gün ömrü kalbi kaldırabildi öldü bana diyor iyiki aldık plesena arkasında ve damar da yırtılma olmuş pataloji sonucu böyle dedi kagıt vermedi snra demete gittim böyle böyle dedim bebeğimi kaybettim sorun buymuş dedim demet pataloji sonucu çıkardı kağıdı elime verdi hiçbi sorun yokmuş tertmiz cıkmış nst kağıtlarıma baktı sancımda çıkmamış hiçbi sorun yokken beni para kazanmak için ameliyata almış kriz geçirdim o hastanede kadını parçalamak istedim sen beni diri diri kürtaj ettin dedim sonra 3 hafta sonra duydum ki kadını hastaneden atmışlar şimdi kendine klinik atmış terminal caddesinde aklı olan gitmesin bu kadın para için herşeyi yapar inanmayın sakın elimdeki kağıtlarımı gösterdiğim halde bana suyun bitmişti ondan aldım dedi yüzüme karşı yalan söyledi suyumla alakasızda durum ama işte napıcaksın bi doktora neyi ıspatlayablrsn ki hatalarını bi raporlar bi kağıtla kapatıyorlar işte senn ağzından çıkan geçersiz oluyor sisteme suyu bitmişti diye ameliyata alındım yazmış allahım kızımın kanını yerde koymasın rabbim bana yaşattığını yaşatsın bana evlat acısı yaşattı ilk bebeğimdi ilk göz agrımdı rabbm sorsun rabbm ayağına taş koysun beşbeter hale getirsin çocuğumdan kazandığı ameliyat parasını ciğerinden çıkarsın