sugarfamily Elfylmz032 bende nisaya gidiyorum doktorum necla ülker çok memnunum.cok sakin bi kadın ama hastaneyi ve çalışanları çok sevmiyorum sadece doktor için gidiyorum doktorları dışında pek tavsiye edeceğim.bir hastane değil ama doktorları gayet iyi
Aynurtatar Elfylmz032 Ben gidiyorum, doktorum Necla Ülker kendisinden çok memnunum çok naif bir doktor, üstelik çok açıklayıcı anlatıyor herşeyi ☺️
Nureroglu Derya kanza gül e gidiorum çok çok memnunum bu hastaneyi herkez genelde tavsiye edio temiz titiz ilgili bi hastane ben öyle olduğunu düşünüyorum kesinlikle
Elfylmz032 Nureroglu bende 2 gebeligimde Gittim de asiye hnm memnundum sadece hastane odaları sikintiliydi şimdi tekrar kararsız kaldım bi sorayım dedim
gamzosgamzos Ben 11 ay önce doğum yaptım doktorum Derya Kanza Gül idi herşeyden çok memnun kaldım ama bebek hemsireleri çok ilgisizdi
Elfylmz032 sugarfamily aynen bende doktor için seviyorum Öbür türlü hastane yi pek sevmiyorum 4 yıl önce doğum yaptigimda oda resmen dökülüyordu ama yeni bina yapılıyormus oraya mi gececekler acaba eşim öyle söylemişti inş öyledir 😕
sugarfamily Elfylmz032 su an inşaat olan bina ise hala yapılmadı insallah dediginiz gibi olur ama doğurmuş olurum heralde 😂😂