Burcucsknr Ayseozmenucar İyi ki almışım dediklerim -4moms/ hem gazı için iyi geliyor hem de uykuya geçişini kolaylaştırıyor -medela Calma ve kaşık biberonu / doğumdan sonra emme refleksi çok olmadığı için mememi tutmadı kızım bunlarla vermek zorunda kaldım ve sonrasında meme reddi yaşamadım çok şükür 🙏🏼 -Ergobaby Tula kanguru / bebeğim içinde çok rahat ediyor işlerimi yaparken kullanıyorum uyuyor ben de en azından işlerimi halletmiş oluyorum. -Weewell buhar makinesi /odanın havasını asla kurutmuyor mis gibi yapıyor ondan da çok memnunum. -bebevo görüntülü bebek telsizi / inanılmaz büyük rahatlık bilinmedik bir marka diye insan çekiniyor ama kesinlikle çok çok iyi 👍🏼 keşke almasaydım dediklerim : -anne yanı beşik olarak park yatak kullanıyorum ve keşke bir kenarı açılabilen direkt yatağın yanına kurulan beşiklerden alsaymışım çünkü gece en ufak bir seste mecbur komple kalkmak zorunda kalıyorum direkt bebeğimi görebilecek bir yatak olsaydı bu kadar otur kalk yorulmazdım. -0-3 aylık o kadar çok takım almışım ki çoğunu giydiremedim bile -normal biberon asla kullanılmaması gerekiyor bence sonra meme reddi yaşanıyor ben bir sürü almışım onlar da hiç kullanılmadı.. şimdilik aklıma gelenler bunlar 😁🤷🏻♀️
Babyy1S Ayseozmenucar 10lu hastane cikisi gereksiz bana göre 5li yeterli tulum ve zıbınlar pişman olmadan aldiklarim rahat görünüyor kış bebeğine çok çok muslin almaya gerek yok bana kayinvalidem alms ama bana göre kullanisli degil 1 tane yeter
Yaprakkm Ayseozmenucar oğluma beşik almakta acele etmişim ben beşik aldıktan sonra biri sepet beşik hediye etmişti şansıma zaten çok dağınık yatan bi bebek beşikte yatmıyo yanımda yatıyo şimdi tekrar hamileyim bakalım kardeşi nasıl olcak en azından biraz büyük montessori yatağı alırdım büyüyene kdr kullanırdık onun dışında fuzuli bişey almadım hiçbir zaman tek pişmanlığım o
tgb94 Ya ben Chicco nun ttırnak setini aldım ama genel olarak ona gerek yok ilk zamanlar bebekler için normal makas kullanılıyor ucuz zaten diyorlar geri mi göndersem sizce alan var mı 60 TL ye aldım bu arada
Melikeakkc tgb94 wee baby minnetle tırnak makası var bebek için onu aldım set olarak almadım kullanışlı gelmedi bana
funda84 tgb94 canım bende aldım ama iade düşünmüyorum.İlk zamanlar makas kullanıyor ama daha sonra tırnak makası kullanılcak.Törpü ve fırçayıda bebeğe kullanmazsam kendim kullanırım diye düşündüm😂
19231923 tgb94 ben sadece tırnak makası aldım bi de tarak ayrı aldım Konak olmasın diye kullanılıyormuş bebeklerde erkek de olsa gerisi gereksiz geldi
MaviMasal Sebameth pişik kremi almıştım araştırmadan boşa gitti. Yerine mustela aldım. Lansinoh göğüs kremi aldım ama yorumları okuyunca pişman oldum 🙄
Melikeakkc MaviMasal lansinoh göğüs ucu kremi kullanıyorum sebameth de iyi marka bence mustela ve sudocrem aldım bende
Denizzz88 MaviMasal lansinohu kendiniz için de kullanabilirsiniz dudaklarınız çatladığı zaman iyi geliyor ben sürüyorum fikir olsun yani boşa gitmez krem 😊
lagertha MaviMasal ben de gogus kremi tercihimi o markadan yana kullanacaktim ne gibi yorumlar okudunuz acaba?
Neslihan1903 Burcucsknr 4 Moms tan biraz kokuyorum ya her bebek hoşlanmıyormuş almak istiyorum ama biraz daha düşüneceğim 🤗
62fatma Suna4 bende aldım çok da pahalı umarım bende pişman olmam belki de anam babam usulü zeytinyağı fayda edecek
MaviMasal Suna4 kullanmadım henüz ama içeriğindeki bir madde yüzünden tavsiye edilmiyor die okudum. Birde yorumlarda birkaç insana yaramamış. O yüzden önce zeytin yağı ile deneyip sonrasında olmazsa alsaydım die düşünüyorum şuan
Burcucsknr 62fatma göğüs ucu yara olmaması için kural çok basit aslında emzirirken doğru tutuş ve göğüs üçünün kesinlikle sütyene bir yere sürtünmemesi.. ben lansinoh aldım gümüş kapak aldım özel kremler aldım hiçbirisini kullanmadım sadece normal göğüs kalkanı kullanıyorum awentin kesinlikle onu alın hep sütünüz içinde birikiyor üstünüz ıslanmıyor o sütü bebeğinize verebilirsiniz kadeh yöntemiyle hem de sürtünme olmadığı için asla yara olmuyor 🥰
Evremadas 62fatma ben yeğenlerimde ciddi ciddi gördüm etkilerini has zeytinyağ bulun, pişik falan hiç olmuyor ablam bebek yağı yerine banyo yaptırdıktan sonra bebeğin vücuduna komple sürüyordu herkese tavsiye ederim gözümle gördüm pahalı pahalı kremler almaya gerek yok hepsi myle yada böyle kimyasal içeriyor
[silindi] Burcucsknr onu nasil koruyorsunuz? Plastigi baya genis ve sert. Sutyen icine sigamayacak kadar buyuk degil mi?
Deleted5544 iyiki almısım; reflü yatağı, gümüş göğüs kapağı, süt sağma makinası keşke almasaydım; 10lu hastane cıkısı, çok küçük kıyafetler, patikli altlar
surass Erkek bebekler için kıyafetleri kaç aylık almak gerekiyor tecrübeli annelerimiz neredeler? Yenidoğan ilk doğduğunda giymesi için aldım 2 3 adet. Onun haricinde 3 ay aldım ben
Burcucsknr surass kesinlikle en doğrusunu yapmışsınız yenidoğan takımları çok almayın zaten o kadar çabuk büyüyorlar ki 1. Ayın sonunda olmuyor kıyafetler. Şimdiki aklım olsaydı her şeyi 3-6 ya da direkt başlangıçta 3 aylık alırdım. Gerçi bebeğinizin kilosuna boyuna gelişimine de bağlı ama bana kalırsa yenidoğan 4-5 takım yeter sonrası için 3 ya da 3-6 👍🏼
surass Burcucsknr 3-6 aylık almaya başliyim diye düşünüyorum artık. 3 ay baya zıbın var zaten. 3-6 aylık olanlar büyük olmuyor dimi çok fazla
balyanakoglum Ayseozmenucar uni baby şampuan aldım ama pişman oldum mustela alacağım. Elimdeki uni baby ne olacak bende bilmiyorum
Muzicannn balyanakoglum bnde müstelaya pişman oldum😅 evet organık ama ne kadar alabilirim ki. Her zaman almaya gücüm yetmeyecek.