Bonnusimo Kızlar 39+6yım dün geceden beri anlam veremediğim sancılarım var bu sabah artık gitmeye karar verdik. Doğumum başlamış 1.5cm açıklık var henüz biraz uzun sürebilirmiş ilk çocuk olduğu için. Dualarınızı eksik etmeyinn inşallah sağ salim kavuşalım💜
byza12 Bonnusimo Sağsalim kucağına al inşallah canım. Bende 39 haftalığım belimde ve kasıklarımda süre gelen hep bi ağrı var doğum belirtin gelmişmiydi suyun veya nişanın ?
Bonnusimo byza12 yani bende nasıl anlarım diyordum ama farklı Bi agrı biraz kıvrandırıyo gece mesela hiç uyuyamadım nstde 60 cıktı sancım yarısını hissetmişsin dediler. Bende nişan ve su gelmedi sancı geldi direk eşimde işe gidicegi için gitmeden Bi neyin nesi diye gittik aslında yani idare edilebilecek ama birazda kıvrandıran tarzda ilk karın ve kasıkta basladı benim
byza12 Bonnusimo ya bende böyleyim belim basen kopucak duruma geliyo sonra belim geçiyo kasıklarımda bi ağrı ama dayanabiliceğim şiddette acaba diyorum nişan gelmeden de doğum başlar mı bu takılmıştı kafama geceleri uyutmuyo yani uykudan kaldırıyo rahatsızlık veriyo
Bonnusimo byza12 benim gelmedi su nişan hala daha gelmedi herkesin aynı olmuyo demek benim anneminde öyleydi bende ordan biliyodum zaten düzende öyle beş dakikada bir tarzında degildi ama ben farklı Bi agrı oldugunu hissedince gittim sende git istersen
Zerin1234 Bonnusimo bende 39 +1 haftalık gebeyim aşırı sancım var ama aşırı ama ne su ne nişan var sizde sancıdan hariç bir belirti var mıydı
Bonnusimo Zerin1234 bendede su nişan gelmedi sadece sancı hala daha gelmedi herkeste aynı olmuyor sancıyla da dogum basılıyor canım