Zeynebinannesiyim Busra0710 ikinci gebeliğim 8+1 ama geçtiğimiz pazartesi kese göründü bebek yoktu salı tekrar gideceğiz bakalım
Busra0710 Zeynebinannesiyim biraz küçük belki de, geç döllenme olduysa. Bebek inşaAllah diğer gitmenizde sağlıcakla gözükür
Busra0710 celikbebeklerr ayy gerçekten heyecanlı ya, benim ikinci ama yine de evlat aynı heyecana sahip oluyor insan
Kimkibu Busra0710 işe istemiyorlar beni 😂 izinliyim covid bitene kadar🙄 uyuyorum ya ama herkes şaşkınlarda bu kadar uyunmaz die normalmi bu kadar bilmiyorum bi ara tansiyondan süphelendim düşüyormu acaba diye ama yok takip ettim.. yemek yemeğe kalkamıyorum resmen aç kalabilirim ama kalkmayayım😂
Busra0710 Kimkibu ooovvv 😅😅 siz baya 7/24 desenize. İnşaAllah bi sıkıntı yoksa nolcak ki. Ama yine de hareket etmekte de fayda var, yemenize içmenize de özen gösterin.yazık annesi bebiş napsın ☺️
celikbebeklerr Busra0710 eminim oyledir, ilk daha tecrubesiz daha acemi neyle karşılaşacağını bilmiyosun falan her gun yeni bir sey ogreniyosun. Oyle işte :)
Yasemin_in68 Busra0710 geçmiş olsun canım 4 haftadan sonra ya azalır ya da yok olur tamamen biter inşallah ☺️
Yasemin_in68 Kızlar bi de benim lavabo sorunum var 🙄 hamilelikten önce çok güzel çıkardım ama şu an günlerce yok ya da zor 😕
Busra0710 Yasemin_in68 aynen kabızlık oluyor ya, yani çorba sıvı tüketmeme rağmen hamilelik sorunu bu kabızlık. Aynı sizin gibiyim
Babyto-Mom Evett bizde bugün tam 8 haftalık olduk:)) Çok mide bulantısı koku hassasiyeti halsizlik ve hiç bi iş yapamama varr malesef
2525irem 8+3 arada mıdem agrıyor başım dönüyor folik asit ve progestan kullanıyorum gecen hafta kalp atısını duyduk 9.haftada yekrar gıdıcem kontrole hafif kasık agrılarım oluyor
Minnos87 Bende 7 +3 teyim ne bulanti ne kusma sadece kabizlik var bide kizlar ara ara gun icinde sanciniz oluyormu sizinde genelde sol tarafta sanki adet olacakmisim gibi geliyo normalmi sizce?
ikizkusannesi Minnos87 merak etmeyin dayanılamıyacak gibi bir sancı değilse kasık ağrısı veya batması çok olur özellikle de sol kasıkta
Busra0710 Happymother3 aayy merak etmez miyiz, şöyle olursa erkek böyle olursa kız diyenlere kulak kesiliyorum ister istemez. Ama bir yanımda inanmıyor hurafe onlar diyorum