Ahsennurrrr Ftmgl12 ay inşallah kuzum üzüldüm valla inşallah nasip olur ama hiç silik çizgi cikmismiydi sende
Ftmgl12 Ahsennurrrr hiç çıkmadı bugün erken gebelik testi yaptım yine çıkmadı olsa kesinb çıkardı diye düşünüyorum nasip kısmet yoruldum artık
Ahsennurrrr Ftmgl12 ama sende hiç silik çizgi çıkmayıp şuan çıkması da umutlandirmak istemem ama ben ikinciye hamileyim şuan ikisinide silik çizgi ile öğrendim😂 sen bi test daha yap tekrar çizgi görünürse gidip kan ver bence
miraykumru Ben Cumartesi günü unutkanlık için nörolojiye gittim ve tomografi yapmadan hamilelik testi yaptırdı. Cumartesi Beta 160.40 Pazartesi Beta 375 Salı Beta 561 Dış gebelik olsa böyle bir yükseliş olur mu
Cansell123 Ftmgl12 var canım 1 ay önce benim de öyle oldu içimde his vardı adetim e bi gün kala yaptım senin ki gibi çıktı 2 gün sonra yaptım biraz belirgin oldu 2 gün sonra yine yaptım tam çıktı dün hastaneye gittim 6 haftalık dedi
Ftmgl12 Kan verdim bugün negatif. Rabbim isteyen herkese nasip etsin Kendim için hayırlı zamanı beklemekten başka çarem yok demekki
Merii00 Ftmgl12 hayırlısı olsun kuzum sıkma canını inşallah en kısa zamanda sende bende sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza alırız