riverandsun 17 haftalık olduk ama hala kahvaltı dahil tüm öğünleri yedikten en fazla 1 saat sonra çıkarıyorum. Bu şekilde bebek nasıl beslenecek hiç bilmiyorum. En fazla 1 saat tutabiliyorum. Çok üzülüyorum 😔
cloverart riverandsun bende 18+1 oldum yarım zofer içiyorum en azından kusmuyorum. Bulantım oluyor bazen kusacak gibi kötü hissedersem o gün 1 tane tam içiyorum.
halitefe riverandsun ilaç kullan canım ben 25. Haftaya geldim hala devam prilam dr kullanmaya başladım gece yatmadan 2 tane içiyorum gayet rahatım
DalisMom benim de 20.hafta akapunktur sayesinde biraz toparlamisti. Guvenilir bir akapuntur merkezine gidip tedavi alabilirsiniz, simdi 32.haftam ondan sonrasinda 4 kilo alabildim bile cok sukur
riverandsun Deryalbr sade soda limon birazda tuz yatıştırıyor benide. Ama ayranlada denerim teşekkür ederim 🙏
riverandsun halitefe sanırım benimki hazımsızlık. Zaten çok hassas bir midem var. İlk gebeliktede 25. Haftadan sonra full kustum. Reflüden dolayı. Bu gebelikte en başından beri devam ediyor