Busraonen Şimdi şöyle batıl veya gerçek kim hangisine inanırsa bilmiyorum artık gebelikte saç boyatılmaz Denir saç derisinden vücuda yoğun kimyasal değmesin diye . Peki sizce kaş laminasyonu ve kirpik liftingi yaptırabilir miyiz onda bir sıkıntı oluşur mu
gulapikk Busraonen kirpik liftingini ben hamile kalmadan önce yaptırdım gözü çok yakıyor. Yaptırıcağınız işlemi yaptırıcağınız yere bi sorun kimyasallarla mı bitkisellerle mş yapıyorlar. Doktorum saç boyatmamamı kendisi bana söylemişti batıl inançla boyanın bir alakası yok buna da batıl demesinler doktor bizzat söyledi boyatma ilk 3 ay özellikle sonrasında düşünürüz dedi. Saç derisinden geçiyormuş kimyasal önermedi pek açıkcası sizde bi sorun bakalım
paradiseeeeee Busraonen saç da boyatılır diğerleri de yapılır saçı heryerden degil tabi kaliteli kuaför kaliteli organik ürünler le yapılabilir için rahat olsun bende önümüzdeki ay saçlarımı boyatıcam
Busraonen gulapikk tabiki de ben kimsenin fikrine karışmak yada saygısızlık olmasın diye o şekilde dedim , anladım çok teşekkür ederim
paradiseeeeee gulapikk tabi ilk 3 ay yasak bende ay sonu gidip sorucam saçlarımı boyayabilirmiyim diye kuaförle görüştük ürünler çok güzel kaliteli saglıklı boya markasını attı doktoruma da danısıcam bakalım ne diyecek
paradiseeeeee Busraonen tabi SAN kuaför var ya orayla görüştüm hemen boya markalarını attılar doğal boyalar dediler bakalım
EsraUmt paradiseeeeee boyada kimyasal zararlı içerik olmasa nile oksijenli su dedikleri kimyasal bir sıvıyla karıştırıp yapıyorlar ben çok eskiden kuaförde çalışmıştım ordan biliyorum %100 bitkisel diye bşrşey yoktur böyle konularda hiçbir zaman.
paradiseeeeee Busraonen evet SAN kuaför Bursa var ınsagramdan ben Bahçeşehir yakın bana oraya gidicem boyalarda amonyak zararlı madde yok diyo kuaför güzelce açıklama yapmış sende bi Araştır ay sonu doktora gidince sorucam inşallah