Ysmnn_38 Uygulamaya göre son 4 günüm kaldı ama bizim kız nazlı çıktı hiç belirtim yok 🙈 Doktorum gelmezse suni denicez rahmin çok müsait dedi. Benim gibi olan var mıı ? Artık çok ağırlaştımm doğurmak istiyorum hayırlısıyla😂
kvsrcglk Ysmnn_38 aaa biz uygulamaya göre 4 gün geçirdik bile 40+4 olduk uygulama bile inanmıyor daha doğum olmadığına 🙈🙈
sedasuzan Ysmnn_38 son 1 gün yarn görünüyo doğum ama benim oğlanın da hiç niyeti yok hareketleride azaldı yarn yatış yapıcak doktorum çünkü bu endişeyle 1 hafta daha beklersem sterten doguramycam
Esmakolcak Benim de son 4 yarın kontrolüm var,kalça eklemleri pelvik kemiği vs tüm ağrılar zorluyor artık , hatta bazen eklemden kıt kıt ses geliyor hareket ettikçe , siz de ağrı var mı?
Ysmnn_38 Esmakolcak evett benim de ağrılarım var kemiklerde bir de geceleri adet sancısı gibi ağrım oluyor ama sonra geçiyor iyice umutsuzlaştım artık 😔
Dmlsrcgl Bizde 40+1 olduk hala ses seda yok 😊 1 hafta önceki kontrolümde 2,5 cm açılmam vardı ama sancım çok nadir oluyor
Dmlsrcgl Ysmnn_38 41 e kadar bekleyeceğiz dedi bizim dr umuz . İnşallah normal sancı ile olur. Siz Kayseri’den misiniz ?
Ysmnn_38 Naz-Ylmz 40 haftanın sonuna kadar beklicez gelmezse doğumu biz başlatıcaz dedi🙈 ama inşallah kendi sancımla olur
Naz-Ylmz Ysmnn_38 Bende geçen hafta sormuştum en son 41 haftaya kadar bekliyoruz dedi inşallah kendi sancılarımız olur biran önce kavuşuruz 🤲🥰