Bayanlar bende sizin gibi doğurdum hikayelerini çok okurdum gebeliğim boyunca ve en sonunda banada nasip oldu. Ben riskli bir gebeydim trombosit düşüklüğü vardı dalak büyüklüğü vardı herşey üst üste geldi ve ben daha önce 38 haftalık ölü doğum yaptım normal doğum yaptırmışlardı.Bu gebeliğim riskli olduğu için doktora yalvardım beni gözetim altına alın diye oda benim yatışımı verdi tam bir hafta gözetim altında kaldım . Doktor kızımın nst şerini beğenmiyordu kalbin yavaşladığını söyledi ve ben daha tam 33+ 4 haftalık oldum öğlen yemeğe gitmediler baktılar beğenmediler hemen sezeryan dediler dünyalar başıma yıkıldı sezeryandan o kadar korkuyordum o kadar nefret ediyordumki korkttuğum başıma geldi hemen ameliyata alınsın dedi ve ben gene doktora çok yalvrdım komple bayılt dedim görürsem ayağa kalkarım dedim saolsun komple bayıltılar ve doğumum oldu narkozun etkisindeydim çok sinirliydim ağlamaktan harap oluyordum vanım çok acıyordu ve aradan bir saat geçti ablam geldi yanıma ağlıyordum hep bebeğim küvesteydi ve canım çok acıyordu akaşama doğru hemşireler geldi dedi hade kaldrcz seni dedim kimse dokunmasın bana kendim hafif hafif zorlayarak kalktım üstümü giydim uzandım hemşire ordan diyorki bütün hastalar senin gibi olsa yaşadık diyor ama bi yandan çok hazırlıksız yakalandık ped yoktu iç çamaşır ıslak mendili çok utandım ama doktor beni 37 hafta doğurturacaz demişti eşimde çok korkuyordu hiçbişey hazırlamamıza izin vermiyordu ve şuan bebeğim küveste bende hastanedeyim 3 günüm oldu bebeğim için bol bol dua edin lütfen güzel hamiş anneler