ib_21 Haftadayım gebeliğimi öğrendiğimden bu yana 4 kilo vermişim. Normal doktorumun önerdiği gibi besleniyorum. Normal mi bu yaşayan var mı?
ecemeric ib_21 Ben de 12+5 haftalık hamileyim 2 kilo verdim bu zamana kadar. Doktorum ilk 3 ayda normal olduğunu söyledi kilo vermenin ve alamamanin endişe etmeyin ,,☺️
Narin9 ib_21 mide bulantısından ilk 3 ay 6 kilo verdim doktor normal dedi çoğu hamile zaten kilo veriyor ilk 4 ay bebek anneden beslenmiyor o yüzden canını sıkma 😊
Mervetekmn ib_21 evet normal bende baya kilo vermıstım sonra dıyetısyen sen napıyosun dedı dedım günde enkaz 40dk yürüyorum dedım dıyetımı degıstırdı ve kilo almaya basladım😂😂 suan 32+210kg almışım 😂
Almilaaa ib_21 52 kilodan 45 kiloya düşmüştüm şuan 21+4’üm ve 51 kilo çıktım. Doktor artık bu aydan sonra bir anda kilo alırsın dedi dikkat etmek lazım 6.aydan sonra kilo alınıyor zaten ilk aylarda kilo vermek çok normal
brcbr ib_21 başlarda veriliyormuş😂benim grafik hep yukarı gitti özendim şuan size😂bence koymetini bilin sonradan hızlı alınıyor 1 ay içinde 5 kilo aldığım bir dönem oldu🤦🏼♀️
mucizemm_3 ib_21 mide bulantıların varsa yada eskiden daha kilo aldıracak gıdalar tüketiyorsan verirsin bende 3 kilo verdim ama yengem çok sağlıksız besleniyordu hamile kalınca sağlıklı beslenmeye başladı 10 kilodan fazla verdi