ilkim_55 aras22-07 tatlılara katılan katkısız gül suyu var ya ondan. Eşim bıraksa lıkır lıkır içerdim. Ama 2 yemek kaşığı kadar içtim 🤗
aras22-07 Denizzz88 benim eşimde aynıydı gün geçtikçe aşerme gibi değilde normal evin eksikleri gibi söyleniyor artık😅😅Suan ben öyleyim
Dilara8228 aras22-07 Ben normalde çok severim valla eşim canim istiyor diye 1 koli getirmişti ee haliyle tiksindim 😂
Hanife_ikranuR aras22-07 canım çok istemişti bide ayva limon tuz ayvayı ince ince dilimleyip limon ve tuz harmanlayıp onu yemiştim hani ramazanda susarsinda ezan vakti orucunu suyla acarsın rahatlarsın onu yiyince öyle olmuştum ilk gebelikde hiç bunları yasamadim
Yarencerenn Hamile olduğumu bilmeden sevmediğim halde sucuklu kuru fasülye çekmişti canım sonra kıymalı pide,hamsi(daha çıkmamıştı bile 🥺),ve kestane doktor kız olduğunu düşünüyorum dedi bakalım 17.haftada netleşir cinsiyetimiz 😀
Brcklc @aras22-07 ben esnaf lokantasina kosupbi kellepaca arkasından pilav kuru ve cacık enson finali tahinli cevizli kabak tatlisinla yapmisdim 😃🙈 sonra ucgun yemek yemedim