Duygu1717 yagmurksr aynen ikisi de aynı işlevi görüyordur bi şey olmaz ben bir de lohusa pedi aldım yanında nolur nolmaz diye
Hardcandy Hic strese girmeyin, kendinizi zormalayin helede sut konusunda, 3. Gun kendiliginden geliyor, birakin 3 gun mama yesin hicbisi olmaz, stres cok etkiliyor sutu ve anne psikolojisini
Duygu1717 Sarisin_annee bende öyle düşünüyorum, hemen gelmeyince gelmez diye düşünüyorlar sanırım. Benim suan sağ göğüsümden akıyorda , arada bir oynuyorum 2 gündür kanalları açılsın diye
yasen1 Şekeriniz cokmu çıkıyor acaba bendede şeker var sezaryan istiyorum allah nasip ederse 36+4 haftaligiz doktorunuz 38 demi almak isdedi birde bebek kilosu kac önde gitme durumu falan varmi
Duygu1717 yasen1 üstüne gördüm o yüzden tam emin olamıyorduk. Bir de tansiyonum yoktu 1 haftadır sınırda çıkıyor. Şekerim 250 idi en fazla 350 kere çıktı. Çocuk büyüdükçe benim şekerim de yükseldi insülin kullanıyorum Levemir 12 doz ama düşürmüyor. Normal istiyorduk, fakat ikimiz için de sorun teşkil etmeye başladı. Geçen gün de sancılarım geldi doğum sancım var ama açıklığım yok, nidicart verdi 1 haftadır kullanıyorum. Bebeğin kafası çok aşağıda baskı çok yapıyor. O yüzden kesinleşti artık sezeryana döndüğü.
aylinsss bburcu yaaa umarım engelleyebiliriz bu süreçte zaten gereksiz odaya yığılmak normal bir süreçte bile olsak kimseyi istemiyorum
Duygu1717 bburcu çok riskli keşke yapmasaydı :( bizim hastane yönetiminin kesin talimatlı asla çıkarmıyoruz dediler. Yarın göreceğiz
ikizkusannesi L183 hamile yada emziren anneye lütfen böyle zararlı tafsiyelerde bulunmayın ne demek nescafe iç ya mantıklı mı,insan bir araştırır da söyler bari?Bir sağlıkçı olarak söylüyorum o anne sizi dinler içer o bebeğin vebali de size kalır
L183 ikizkusannesi doğrusunu siz yazın o zaman kahvenin kime ne zararı varmış Dr um bile kahve içmeme bişey demiyor hamileyken kahve içilmiyor mu 🙄zehir demedim kahve tabiki abartmadan içmek lazım 10 bardak iç dememişim herhalde