ebrussvncc Merhabalar , doktorum sarı renkli akıntı için donaxyl fitil vermişti dün gece kullandım ama şu an ne geri çıktı ne de eriyip akmış hafif bir sancı var ne yapabilirim? Başına aynısı gelen oldu mu ?
pinar55 ebrussvncc sarı akıntınız için test yapılıp mı ilaç verildi. Benim hamileliğimin başından beri sarı akıntım var idrar tahlilinde de sıkıntı yoktu ilaç vermedi
Happybabyyy ebrussvncc enfeksiyonun gecmesi icin bi yazi okumustum. Ozel bolgenizi suyla yikamayip sadece pecete ile silin. Su degdirince yararli bakteriler gidiyormus
melegegebe ebrussvncc ebrussvncc canim . Fitili gece koy sabaha kadar icerde kalsin . Ama illaki akiyor . İlacin fazlasi da akiyor , icindeki enfeksiyon da akıyor . Ama sanci olayini anlayamadim . Fitilden bağımsız da olabilir bağımlı da olabilir . Sen bir takip et ikincide yine agri yaparsa kullanmayi kes doktoruna sor . Usutmus de olabilirsin ondan agriyor da olabilir veya belki de enfeksiyondan agriyordur. Ben de hafif akintim var diye doktorumun yazdigi exagyn vajinal tableti kullandim ancak yanma yapti ve kaşıntı yapti bilemedim😬
Duru999 pinar55 test yapildi bana bakteri fln cikdi. Ama altdan muayine etdi ornek aldi ondan sonra mantar oldugmu oyrendim. Ama ne yanma ne kasinti hic biri yokdu bende. Dr mutlaka soyleyin akintinizi
ebrussvncc pinar55 hayır sadece kan değerlerime bakıldı ve idrar tahlili yapıldı akıntıyı doktora tarif ettiğimde de o vajinal enfeksiyondur deyip bu fitili verdi
ebrussvncc Happybabyyy suyla yıkamiyorum ama bende bunca zaman idrar yolu enfeksiyonu olduğunu sanıyordum idrar tahlili yapıldı temiz çıktı ama o sarı akıntı böyle minik parçalar halinde oluyor doktorda vajinal enfeksiyondur o dedi üç tane kullan diye bu fitili verdi tahlil vs tekrar yapmadı
neslikr Benim gelmişti. Progestan fitil verdi. İlaçı kullandıktan sonra 15 dk yattım. Bol su içerek ve dinlenerek rahatladım. Çok geçmiş olsun
ebrussvncc melegegebe gece koydum ama ben sabaha kadar akar diye düşünüyordum o yüzden korktum yanlış mı yaptım diye. Evet üşütmüş olabilirim çünkü böbreklerde de sancı var hafiften
ebrussvncc Duru999 yanma ve kaşıntı yok ama böyle minik parçalar halinde sarı renkli akıntı oluyor insan ister istemez korkuyor annemde diyor ki bebek illa yerini temizler o sürekli olur ama doktorlar şeffaf akıntının normal olduğunu söylüyorlar sadece
pinar55 Duru999 bana alttan muayene yapılmadı hatta idrar testi de daha sonraki haftalarda yapılması gereken tahliller için yapıldı. Doktoruma söylediğimde direkt adet olamadığım için vajina florasının bozulduğunu ondan sarı akıntı olduğunu söyledi
Eslina175 ebrussvncc bende aminti sikayeti ile gittim cnm ayni fitili verdi bir tanesini uyguladim gece sabah kalktigimda birZ aci ve akintim vardi peynir kivaminda oda baya kasinti yapti .Hala ayniym gecmedi 2.dozuda kullaninca gecmezse gidecegm