Birgunmutlaka Kardeşlerim bacılarım bebeğim makat geliş ve cok toplanma olmasi nedeniyle 34 haftada sezeryana alınıyorum lütfen dualarinizda bana ve bebeğime de yer verir misiniz en cok ona ihtiyacimiz var 😔
Yenibebekyeniheyecan Birgunmutlaka cnm geçmiş olsun kaç kilo doğdu benimde erken doğum riskim var hep dualardayım her kes için
Eliferbey Birgunmutlaka Allahım biran önce size kavuştursun sezeryan rahat miydi belden uyuşturmali mi oldunuz
Birgunmutlaka Cnsuyakan amin İNŞALLAH evet 1 haftalik yogun bakimlik bir maceramiz henuz kokusunu icime cekemedim göremedim de ama olsun saglikliymis ya yeter o bana 🥰
Cnsuyakan Birgunmutlaka biran önce kavuşursunuz cnm insllh saglikliysa korkma bir hafta ne ki gelir geçer 😊
Birgunmutlaka Yenibebekyeniheyecan 2600 gram dogdu 45 cm toplam 34+2 idi. Dayanamadi ters girmis dogum kanalina bana aci veriyordu doktor istemeye istemeye aldi sezeryana
Cnsuyakan Birgunmutlaka en kısa zamanda kucağınızda olur insllh bebisiniz nasıl besliyorlar peki emme refleksi varsa emzirmeniz için verselerdi en azından
Yenibebekyeniheyecan Birgunmutlaka küveze niye girdi kuzum bnm kizimda 2635 gr doğmuştu ama 36 hafta tamamdi bence 2 3 güne iyi ederse bırakırlar eve haftasına gore kilosu iyi çünkü ay benimde bebek kanamalarimdan dolayi erken doga bilir ve ters girmiş kanala inşAllah zamanında doğar
Birgunmutlaka Cnsuyakan amin İNŞALLAH sutum geldigi kadariyla sağıp veriyorum suan kendileri serumlarla besliyorlar cok kucuk daha cunku
Birgunmutlaka Eliferbey ben komple bayiltildim cunku cok stres yaptim istemeyerek sezeryan oldum cunku erken dogunca panik yaparim surekli müdahale ederim diye genel anestezi istedim
Birgunmutlaka Yenibebekyeniheyecan benim daha 34+2 idi ve cigerleri tam gelişimde değildi. Ne olur ne olmaz diye aldilar. Saglikli olsunda yeter bana 🥰 INSALLAH zamaninda dogar seninki canim ama once tabiki de sag salim hayirlisi ne ise oyle olsun bi avazda kurtul