Denizzmomm Merhaba canım anneler bende covidim ve bugun 10.gunum 10. Gun olmasına ragmen hala öksürük ve sırtımda kas agrım var . Babam ve erkek kardeşim için bu postu açtıö onlarda covid ve aşırı terliyorlar çok endiselim babam çok zayıfladı bu normal mi 😔
Merveecik Denizzmomm normal canım benimde eşim aşırı terledi bu süreçte yatağa bile işledi teri düşün yani . Babanız ilaçlarını kullanıyormu
Seher- Denizzmomm çok geçmiş olsun canım öncelikle ama kötü atlatmıyorsa endişelenme benim 30 yaşlardaki kuzenim hiç bir sıkıntısı olmamasına rağmen 5 kilo verdi yani aslında çok normal iştahsızlıktan dolayı kilo kaybı
Denizzmomm sdtdmrkn kuzum benim çok sık degil öksürügüm çok şükür ama yinede arada yokluyor sanki ciğgerime toz kacmıs gbi
Denizzmomm Seher- kuzum babam seker ve tansıyon hastası Rabbim onları korsun bende covidm bugun 10. Gunum ama benimde ciğerim in arkası agrıyor sırtım 😔 ne yapcagımı sastım
Seher- Denizzmomm Allah tez zamanda acil şifalar versin inşallah hiç üzülmeyin kendinizi strese sokmayın benimde babaanem geçirdi üstelik sayabileceğim bir sürü hastalığı vardı ama çok şükür kısa bir sürede atlattı gayet iyi şuan inşallah tansiyon ve şekeri çok tetikleyeceğini düşünmüyorum 🙏🏻