Ntgny 1 haftadır sadece 2 saat uyuyabiliyorum. Yatakta dön dön basıma agrılar giriyor. Napıcam boyle kalbim agrıyo uyuyamıyorum
Dilanilngi Ntgny yastığınıza yakanıza esans yağlar damlatın ve kafanızı boşaltın uykusuzluk hastalık gibi en çok uyumamız gereken dönem de uyuyamıyoruz maalesef
Tugceasl Ntgny doktorunuza danışıp yatmadan önce bir fincan Melisa çayı içerseniz rahat uyuyorsunuz ben doktoruma danışarak kullanıyorum . Sizde sorup kullanın derse kullanırsınız tavsiye sadece
mucizemm01 Elifaysu kiz corona misiniz yoksa bende öyle sikayetlerim vardi sonra koku gidince korona ciktim
Bhr_21 Bende uyuyamıyorum bu gece saga dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor kızlar karnim taş gibi sert düzelmiyor da 31+3 haftalık hamileyim neden böyle ki ?
Ays7 Bişeyleri kafaya takıp stres yapıyorsanız uyuyamıyorsunuz yada kötü rüyalarla uyanıyorsunuz. Farkında olmadan belki stres yaptığınız veya sizi rahatsız eden bişeyler var mı buna odaklanın. Hamileyken çok fazla oluyor bu maalesef 😞
Ntgny Ays7 yok aslımda sadece nasıl olacak soyle yapıcam anneler biseyler diyolar onları takıyorum ondan olabilir
Nursahcan 37+3 olduk canım artık gece uykusu nedır umuttum valla sabah yorgunşuktan uyuya kalıyorum geme uykusuzşuk neyse kasınmaktam bel agrısından uyuyamıyorm en zoru bu
missalicesss Kizlar bende uyuyamıyorum:( 39 haftadsyiz, agridan saga sola donmekten uyku da gelmiyor :( sizcd bebege bir zarari varmi uyuyamamamiz?
Ntgny missalicesss insallah yoktur. 2 saat sonra uyanıp bir saha uyuyamamak cok kötü birsey. Tek bir gün olsa neyse ama hergün boyke olunca insan korkuyo
missalicesss Ntgny evet ben de öyle korkuyorum çok :/ çünkü son bir kac hafta hep stres ve uykusuzluk cekiyorum
Baharhnm Kaşıntıdan, bel ağrısından, karın kasılmasından uyuyamıyorum. Üstelik daha 22 haftalığım. Birde son zama zor nefes alma da başladı
Ntgny Kızlar bugün cok güzel uyumusum. Normalde kalın pijamalarla yatıyordum. Bugün incecik atlet ve altla yattım ona ragmen terlemisim. Galiba kalbim sıcaktan sıkısıyomus. İsterseniz sizde bi oyle deneyin. Üstlerinizi hafifletin