Kizimveoglumm Deletedmom79 ama cok saçma ya bir bok anlamadım valla 😂😂😂😂😂 ama aldım 5 paket 😂😂😂😂 750 yaprak diyor sleepynin kendi sitesinde 3×50 35 lira yazıyor bide 15×50 olana da 50 tl yazıyor en fazla siparişlerimiz iptal olur 😂😂😂😂
Tzafrak Deletedmom79 ben baya zaman önce bi koli almıştım ama bu baya indirimliymiş bundanda aldım😃 teşekkür ederiz 😊
DaisyMom DiplomaliEvHanimi valla en gec carsamba kargolanir yaziyor bende.Birde ptt kim bilir ne zaman gelir 😂
Kizimveoglumm DiplomaliEvHanimi Ftmm Giiiiiz iptal edilmiş bile hepimiz toplanıp şikayet edelim tüketici haklarına
Happybabyyy Ftmm 10 paket 150 pakete es deger oluyor. 150 paket islak mendili ne yapacaksiniz allah askina? Sizin gibiler yuzunden gercek ihtiyac sahipleri faydalanamiyor. Herkes normal stokta alsa keskeeee
Ftmm Happybabyyy benım ıkı tane cocugum var normal degil mı sizce hele ki boyle salgınının oldugu donem de alınması normal sen de al kimse sana alma dıyor mu
Mom092 Happybabyyy Sizin gibiler yuzunden derken bu nasil bi tabir ? Sende al elinden alan mi var ? Böyle bi donemde insanlar bu indirimi gormus faydalanmış SANANEEEEEE !
aybkkra Sedaa61 aynen ya bende güvenmedim çok almadım ama evde bile kullanılırdı inşallah gönderirler 😄
Sedaa61 aybkkra daha önceden bebek bezini 10 TL ye dusurmusler kampanya amaçlı belki bu da öyledir gonderirler
Mom092 Ftmm kendi gorse indirimi paket paket alacak gelmis burda ahkam kesiyor sizin gibiler bilmem ne kendinin ne oldugu bilinmez milletin kisiligine laf eder terbiyesiz