Ozgglt_ Yalnız bu sleepyde hata olma olasılığı çok yüksek 1 tane 6₺ lik eklesen bile bedava kargo çıkıyor. Ve binlerce alan olmuş. Bu kadar stoğu olabilir mi gerçekten 🤔
DaisyMom Ozgglt_ sleepynin tum urunlerinde kargo bedava yaziyor.Bir kerede bebek bezi indirime girmisti kizlar 10 tlydi kargo bedava turco bebek bezi 3 paket aldim ondan da 😂 3 hesaptan 😂
Ozgglt_ Deletedmom79 yorumlara öldüm zaten ya 😂 bilmiyorum ne olacak bekleyip görelim 😂 birisi demiş ki o kadar çok aldım ki mecbur evlenip çocuk yapıcam 😂😂😂
chaos Deletedmom79 benimde kız 36+4üz o haftalarda benim zillide kıpır kıpırdı şimdi oynayacak yeri yok garibimin 😂
Ozgglt_ Deletedmom79 çocuğuma miras bırakıcam diyende var vallahi bakın ya 😂😂😂 Kimisi kamyonu deponun önüne mi çekersiniz yazmış 😂 kimi evin bir odasını boşalttım ıslak mendilimi bekliyorum yazmış 😂😂😂 yarın patlar bu olay 😂
Deletedmom79 Ozgglt_ ben en çok 176 adet alanın tepkisini takip edicem valla 😂😂 bakıyorum ben soru cevaplara hep aynı şeyler var ya 5 tane şey sırayla hep arka arkaya bende mi sorun var acaba
Ozgglt_ Deletedmom79 kendi hesabınızla giriş yapmayınca tüm yorumlar gözükmüyor ben sırf onun için app ini indirdim kaydoldum 😂😂😂
DaisyMom Ozgglt_ ayy bilmiyorum ben 5 tane aldim az tuttu ama yine de kotu birseyse giden paraya uzulurum 🤭