Deletedmom79 Kızlar sleepy ıslak mendil de kampanya var 15*50 adet 750 yaprak 6₺ kapın hemennnn https://www.n11.com/urun/sleepy-sensitive-hassas-ciltlere-ozel-islak-bebek-havlusu-15li-ekstra-firsat-paketi-750li-1465672?magaza=sleepy
chaos Deletedmom79 9 paket aldım ama nasıl getirecekler bilmiyorum kuryeler baya sövecek 20 koli alan var 😂
Deletedmom79 koala06 olmuyor canım dediği gibi arkadaşın açmazsan birşeycik olmaz o fiyata bir daha bulunmazzz 😍
diyhomelif Hennademet valla inşallah gönderirler bu kadar stok olduğunu sanmıyorum sadece benim takipçilerimden 1000 ne yakın gitmiştir her biri en az 5 paket en fazla 20/30 paket aldı ee akrabalarına da atmislardir 😬😬 bilmiyorum harcamazlar bizi inşallah umutlandik
Deletedmom79 tgctngl normal boyutmuş araştıranlar öyle diyor her bir pakette 50 adet var çünkü cep boy olabiliceğini sanmıyorum
phdmom Aynısı trendyolda 62₺ 😱 niye böyle bir şey yapmışlar bilmiyorum ama 20 tane aldım 😂 cep bile olsa yine de çok uygun ama cep olduğunu sanmıyorum yorumlark okudum
DaisyMom Deletedmom79 bende 5 paket aldim daha fazla almaya korktum dogru gelmez diye 😂 insAllah gelince pisman olmam daha fazla alsaydim diye 😂
DaisyMom Deletedmom79 ayy masAllah 😂 ben cesaret edemedim.Doguma daha 3 ay var.Ama nerde indirim gorsem atliyorum hemen 😂