GamzUlusoy Merhaba hanimlar, Hamilelikte dis agrisi cekenlerden tavsiye alabilirmiyim? 26sinda randevum var, umarim zararsiz hallolabilir 😣
MesOz GamzUlusoy hamilelikte disinden olanlardanim ben de. Dolgu yaptirmak zorunda kalmistim 3ayin sonunda. Ihmale gelmiyor gitmende fayda var 😊
remkocc GamzUlusoy Maalesef bende çok çektim çekilmesi gerekiyormuş ama erken doğum riski olur sorumluluk almiyoruz dediler asla bebegimden kıymetli değil dayanırım dedim sürekli ama sürekli tuzlu su gargara yaptım Allah’a şükür şuan bı ağrı sancı yok ama sıkılmadan sürekli yap parolda kullandım falan bı faydasini göremedim ben
Asliiiiiiiiii42 GamzUlusoy canım disinol damla var gebelikte kullanılıyor diye biliyorum ama yine eczacina danış öyle al
Nfs GamzUlusoy karbonatlı su ve tuzlu suyla gargara yapmıştım ben bol bol anlık ama ise yariyo yine de
GamzUlusoy Cok sagolun hanimlar cevaplarniz icin. Bakalim discim ne diycek, korkuyorum riski bisey olursa bende dayanirim. Bebegimden kiymetli degil aynen 😔
Asliiiiiiiiii42 GamzUlusoy Allah yardımcın olsun canm benim inşallah geçmesi için bi yöntemi vardır bende çektim dişten hamilelik dönemimde 2 tane 20 lik dis çıkarttım tam da sokağa çıkma yasaklarına denk geldi hastaneye falan da gidemedim dış ağrısı denilince tüylerim hala diken diken oluyor