Deletedmom15257 eCeCik bu gunler sana burdayim der 😍😘ben yuruyunce ve aksam yemeginden sinra karnim resmen yirtiliyor 🙁 okadar aciliyoki genisliyo diye cok agri oluyo
eCeCik Deletedmom15257 aman yağlan kremlen öyle geliyorsan. Ben sabah akşam hep kremleniyorum elimde hep krem
eCeCik Deletedmom15257 ben hep 45 kg falandım bekarken o yüzden kilo çatlak nedir bilmiyorum aklım çıkıyor bi yerime bişey olacak diye biraz takıntı yaptım heralde 😒
Deletedmom15257 eCeCik takıntı yaptıkça olur cnm inan bakıyorum daha değişiklik yok ve zaten göbeğim çok az çıkmış sadece akşam çok yemek yemekten şişiyo baya
eCeCik Deletedmom15257 Bugün doktora gittim rahmim kasılıyormuş sert dedi progestan verdi bikaç tahlil yaptırıcam 3 gün sonunda geçmezse ve ya sıklaşırsa tekrar gel dedi ama rahmim kapalıymış şu an risk yok ama moralim bozuldu😕
Deletedmom15257 eCeCik bugün ben yürüyemiyorum çok.agriyo uzanınca geciyo ben ç.tesj dr gdcem bakalım ne dicek sende korkma bisi olmaz inşallah
Eymirinannesi eCeCik benimde 17.haftada başladı 20.haftada anca geçti. Ayaklarını sıcak tut uzan dinlen geçer
eCeCik Eymirinannesi geçen hafta çok temizlik yaptım zorladım heralde diye düşündüm teşekkür ederm dinleniyorum ama birdaha temizlik yok😞