Gzdsrm bende 34te çıktı tansiyon şu an 37. haftadayım. Ondan öncesinde hiçbir şey yoktu. Benim en yüksek 13.9 falan oluyor ama aşırı etkiliyor beni başım zonkluyor baskı yapıyor özellikle geceleri yükseliyor gün içinde normal. Ve hastanede ne zaman ölçseler hep düşük 11.7 10.6 faln çıkıyor ama evde ölçünce geceleri özellikle 13.8-13.9 çıkıyor başımın halinden anlıyorum zaten. Ben de uterin arterlerdeki çentik bunu yapıyormuş. Siz daha erken haftadasınız ve bayağı yükseliyormuş. Beni doktorum bu hafta doğuma alacak suni sancı ile. Çünkü alfamet kullanmama rağmen düşmüyor ve idrarda protein kaçağı da yok. Genelik zehirlenmesine dönmeden doğum olsun dedi. Size tavsiyem ben öğrendiğimden beri yapıyorum. Sıfır tuz ile yemek yiyorum, salça bile az katıyırum ki tuzlu olmasın. Zeytin falan yemiyorum suda bile bekletsem tuzlu geliyor hemen çıkıyor tansiypn, hamurişi pasta börek ekmek şekerli paketli hiçbir gıda tüketmiyorum. Siz baştan önleminizi alırsanız belki daha iyi olur. Yoksa tansiyon varsa doktorlar riske girmeden erken doğum yaptırıyolar. Durabildiği kadar içeride durması çok iyi bebeğin. Kontrollü olursanız inşallah vaktinde doğar bebeğiniz. Ama normal doğum yaptırmamayı anlamadım benim doktorum özellikle normale yönlendirdi. Youtubeda görkem karman var o bile gebelik zehirlenmesi yaşamasına rağmen normal doğum yaptığını anlatıyor bir izleyin derim