ikibebekannesi Sebihaela vitamin kilo değildir ki beyin gelişimi kemik gelisimi içindir folik asit omega 3 bunlar çok önemli ama sizin geçmiş zaten Artık
brcbr Sebihaela o vitaminlerle kilonun alakası yokki bebek sizden alır eğer kullanmazsanız,atıyorum ileride kemik erimesi diş çürümesi,saç dökülmesi vs problemler olmasın diye takviye sadece😉
Babyy1S Mervetekmn eskiden her şey dogaldı ve suan yediğiniz ev yogurdu bile hayvanlar ahırda önlerine sadece saman koyuluyor dışarda gezen bile değil ha gezen hayvanlar ise otlar bile ilaclı yani ev yapımı dediğiniz yogurt bile artik ilaclı yada hormonlu uzmanlar acık da ürün yemeyin diyor vitaminler anne bebek icin onemli ilaclar kullanmak gerekli bebek kilo almasi için kullanılmıyor zeka ve kemik gelişimi icin kullaniliyor
Mervetekmn Babyy1S biliyorum ama ben kullanmıyorum yanı ki zaten doktorumda suan onermedı herkesin bünye meselesi
Yenigebe9 Sebihaela ay tövbee, ne kadar önemli vitaminler bebeğe neden kilo yapsin ben hamile olmadanda kullanırdım, dvit, omega3, propolis, yediğiniz ekmek şekerden dha sağlıklı
Mapleleaf Mervetekmn gunumuzdeki yiyecekler icecekler organik olmadigi icin vitamin ihtiyacimizi karsilayamiyor bu sebeple vitamin kullanmanin onemi artiyor. Vitaminnin amaci bebege ve size kilo aldirmak degil zaten bana gore yanlis bir bakis acisi ama yine de siz bilirsiniz.
MihricanA pinar55 Ogrendigimden beri kullaniyordum ama ilk aylar kokusundan dolayi cok zorlandım hatta bi ara bıraktım 28. Haftada az cıktı doktor tekrar yazdi diger vitaminlerle beraber tekrar başladım
Babyy1S Mervetekmn değerleriniz çok çok iyidir doktorunuz gerek görmez ama bazı arkadaşların değerleri düsüktür doktor önermesine rağmen kullanmaz ilaç adi ya zararlı gibi geliyor ama düzenli kullanilsa ne kadar çok faydalı ben ona istinaden yazdm eskiden yokmş ama artık organik olan bir şey yok o yuzden vitaminler anne bebek icin onemini belirtmek istedim🌸
banudemiryr Mervetekmn önceden yetişen sebze meyve ile şimdi manavda markette satılanları bir tutmak mantıksız olur . Tarla bağ bahçe dediğiniz yerler yüzde yüz temiz hava bol oksijen olan yerler kadınlar oralarda yaşarmıs . Her evde en az 2 araba yoktu eskiden heryer egzoz dumanı değildi . Ekmekler tandırda pişer sebzeler bahçede yetişirmiş elmaların üstü parlak olsun diye boyanmazmış . Kadınlar sabah ezanında uyanıp akşam 9 da yatarmış böyle bi hayatla 2020yi kıyaslamak çok yalanlış elbette 2020 de gıda takviyeleri çok önemli .
Mervetekmn banudemiryr size göre öyle bana göre değil yanı ben zaten organik besleniyorum o açıdan herkesın o ımkanı olmuyor tabı bıde dedıgım gibi bünye meselesı bana önerilmeyen seyı Nası içeyim😂
Eczmery123 O vitaminler sizin depolarınızı doldurup eksiğinizi tamamlıyor. Bebek sizde var olanı illa ki kullanır ama sizin vücudunuz vitaminsiz kalır ve ilerde bir sürü hastalık, sıkıntı yaşayabilirsiniz. Folik asit de bebekte “nöral tüp defekti” diye bir rahatsızlığı önlüyor