Halimecan Merhaba ben kayafet olarak herşeyi aldım ama geri kalanlar şampuan vs gibi şeyler var sizede bi danışmak istedim :)
Merve8494 Halimecan şampuan bebek yağı pişik kremi pişik önleyici krem emzik biberon baby nest küvet seti emzirme önlüğü bebek çantası alt açma aklıma gelen bunlar kıyafet dışında benim bu söylediklerinden 2 3 parca kaldı almadigim
turansmom1 Halimecan alt açma ortüsü bence kullan at al ben onu kullanıyorum daha kullanışlı diğerini sürekli yıkaman gerekiyor, pompa, biberon, emzik, bayb nest istersen yada reflü yataği ikisinin görevi farklı aslinda, bebek yağı, tırnak makası, pişik kremi, havlu benim aklıma gelenlerde bunlar☺
Mkblgrlyn Halimecan reflu yatagi, altini temizlemek icin pamuk. Küvet, pisik kremi ,pudra, şampuan, altini almak icin örtü. Bunlar geldi su an aklıma
fatosd84 Halimecan şampuan bebek vücut losyonu bebek deterjanı emzik biberon alıştırma bardağı bez ıslak mendil pamuk pişik kremi küvet takımı filesi tırnak makası seti tarak fırça bazı oyuncak tavşan ayıcık vs (puset ve örtüsü beşik araba almadım kardeşim kuzenim verdi)nevresim takımı saymadıklarım da vardır herhalde reflü yatağı alt temizleme minderi
Acemianne27 Reflü yastığı,pişik kremi, biberon emzik (tercih meselesi) biberon temizleme fırçası,deterjan, yumuşatıcı, pamuk, banyo sabunu, bebek yağı,burun aspiratörü,saç fırçası, tırnak makası vb şeyler
Annecik53 Şampuan , deterjan ,, emzirme yastığı , alt silme pamuğu ,,, alt değiştirme koruması,,, yorganları,,, battaniyeleri,,, müslin,,, banyo kuveti ,,,,gögüs kalkanı,,,, gögüs pedi,,,, yenidoğan bez
Mervetekmn Halimecan pişik kremi unibaby prima premium care bez alt temızleme pamuğu babme Gümüş göğüs ucu ebebekten babynest sampuan sabun havlu reflü yatağı