minikalp03 kızlar karaca dan iki tane bebek battaniyesi sipariş ettim kargo biraz önce elime geçti ücretini kredi kartıyla sipariş verirken ödedim sadece biri geldi battaniyenin napmam lazım başına gelen varmı
Babyy1S minikalp03 firmayı arayın size kargodan 1 tane kargo numarası mı geldi yoksa 2 tane kargo takip numarasi mi attilar bazen ayrı ayrı paketleyip 2 tane kargo takip no mesaji atiyorlar siz firmaya sorun yardimci olurlar ben karacadan almadm ama böyle bir şey basıma gelmisti meğer ayri ayrı paketlemislerdi urunu
Esraa16 minikalp03 daha sonr gelir başka depodan gelebiliyor olabilir bende defactodan alış-veriş yaptığımda öyle olmuştu canım gelir oda arkasından karacadn hiç sorun yaşamadım
minikalp03 Babyy1S bı tane takip numarası geldi ama kolinin üstünde de sipariş ettiğim iki ürün bilgisi yaziyo ayrı gelme ihtimali varmı yani
Babyy1S minikalp03 yok ayrı gelme ihtimali yok bende 2 tane kod vardı 2 ayri paketin koduydu pakette de 1 tane urun vardr yaziyordu sizde 2 tane yazmışlar ve 1 tane urun koymuşlar siz firmayla irtibata geçin eksik ürün yollamışlar size
minikalp03 Esraa16 hmm inşallah öyle olur canm çok özenerek almstm böyle şeylerle uğraşmak da istemiyorum ins oda gelir
minikalp03 Esraa16 hmm inşallah öyle olur canm çok özenerek almstm böyle şeylerle uğraşmak da istemiyorum ins oda gelir
Esraa16 minikalp03 gelir birkaç gün geçsin pazartesi de gelmezse ara yinede bu 50 lira olan peluş battaniyeden mı aldın canım
ssnnmmm minikalp03 benimde herşeyim Karaca ama hep mağazadan aldım ilk defa internet sayfasından alış veriş yaptım onda da resmen saçma sapan yollamışlar pazartesi geri iade edicem umarım param geri yatar