Busra4122 Devlet te sancı cekerken yanımızda bır kısı olmasına ızım verıyorlarmı yoksa sancı boyunca yanlız mı oluyoruz. Ben Doğuma annem le gıdıcem eger yanıma almazlarsa cok daha fazla zorlanırım
Rmeysa_1661 Busra4122 almıyorlar doğuarana kadar da irtibat kuramıyrosun canım sadece annenler ararsa hemşire seninle alakalı onlara bilgi veriyor o kadar
tugce_25 Insafsiz hemşirelere rast gelirsen işin zor ins ben gelmem zaten sinirliyim bide onlarla uğraşamam
Serdardilan Busra4122 evet ben ilk doğumumu devlette yaptim kimseyi almadılar bilmiyorum konuşmadım ama sanmıyorum konusuncada alsınlar
sultanacan Busra4122 3 sene önce devlette doğum yaptım yanıma kimseyi almadılar sadece bebek doğarken yakınını çağırıyorlar iki gün sadece kayınvalideö vardı yanımda eşimin içeri girmesine izin vermediler
cicegim_geliyor Busra4122 ben 2018de dogum.yaptigimda hastanede gebr okuku vardi uc seanslik sonrasinda katilim.belgesi aliyorsin ve o belgeyle ablamin yanima gelemsine izin verdiler tabi ki bebegin basi gelene kadar sonrasinda ebebelee cikardi zaten k çıktı dogumum oldu
Babyy1S Busra4122 benm arkadasımın eşini alıyolardı eşi trafiğe takılmıstı girememisti ama içerde tanıdığın varsa şansını dene alırlar arkadasımın tanıdıgı olduğu icin devlette rahat yapmisti dogumu
Babyy1S Busra4122 ilk kez şasırmıştım normalde afedersin it gibi davraniyor diyorlardı hemşire sabaha kadar odaya yanina girdi iyimisin bebek nasıl hatta üstünü falan örtü hasta olursun dediler bazı devlet hastanesinde insaflısıda varms dedim 😁
Serdardilan Busra4122 tek degilsinki Allah var o an yaninda melekler var ınanki cok kolay olmasada dayanilmicak kadar zor deyil hic korkma canimmm
Minikbademinannesi Busra4122 ben devlette yaptim ve yanima alıyorlardı ben istemedim gebelik okulu vaf ders veriyorlar nasil enzirmn vs.icin ona tesadüfen katilmistim ntsde kendileri ebe ve refakatci alabilirsn ddi