Umudumm Merhaba kızlar biraz önce karnıma ışık tuttum ve bebeğim inanılmaz derecede hareketlendi hiç böyle olmamıştı böyle bişey yaşayan var mı aranızda ?
Temmuzz Umudumm ışığı algılayabiliyorlarmış. Ama bende tam tersi bazen çok hareketli oluyor video çekiyorum ışık yetersizse flaşı açıyorum direk duruyo hareketleri. Kaç kere denedim hep aynı oldu😊
matruskaa Umudumm hangi haftadan sonra oluyor bilmiyorum ama bende yapıyordum şimdi 38.deyim güneşe aşırı tepki veriyor hiç sevmiyor 😂
Umudumm Bensuu yaptın mıı ben hayatımda böyle bi şey görmedim vallahiii karnımdan çıkacaktı sanki hiç böyle olmadı senin nasıl oldu😂 benim 29 haftalık
Umudumm Temmuzz valla ben ilk defa yaptım onuda çocuk dönmesi için ışık tutun yazıyordu bi yerde orda görmüştüm ondan yaptım ama döndü mü bilmiyorum çok fazla hareketlendi hiç böyle olmamıştı
Bensuu Umudumm ya sen çok yaşa emi gece gece güldürdün bizi🤣eşim nasıl bağrıyor bana yapma çocugumu rahatsız etme die ama yaptım oldu😂
Drngrkm Umudumm yaa okur okumaz biz de denedik odanın ışığını kapattık telefonlarımızın fenerlerini tuttuk karnıma, çıldırdı resmen bizim oğlan 😂😂
Drngrkm Umudumm 34 canım. İyiki söyledin oynayıp dururuk artık 😂😂 eşim de bağırıyor bana uyandırma oğlumı diye🙈🙈