Eg5800 28 haftalık hamileyim heryerde bu haftalarda sütümün gelmesi gerektiği yazıyo fakat şimdiye kadar hiç sıvı gelmedi sadece ucunda beyaz lekelenmeler oluyo sizlerde ne zaman geldi memeden sütünüz?
Cramel Eg5800 canım sütün doğumdan önce akmaz. Yani öyle akacak kadar süt olmaz. Ama sızlar göğüsün. O da sütün indiğine işaret.bebek emdikçe iner sütün
KaanErkan-mom Eg5800 31 haftalık hamileyim dün kolum göğsüme baskı yaptı masada otururken. Sıvı fışkırdı göğsümden kalp deseni oldu hatta atletimde😁
zynpyns O çok farklı bir durum aslında kiminde o haftalarda kimisinin doğuma yakın kimisinin doğumdan hemen sonra yani geleceği belli bir vakit yok ben 35. Haftamdayim göğüslerim de hiç bı akıntı olmadi
Cramel zynpyns zaten akıntı olması için sıkman lazım canım. Onda da ağız sütünü sıkmış olursun. Onun 1 damlası bile çok kıymetli. En iyisi hiç dokunmamak. Doğumda geliyor zaten
MesOz Kizlar ben de 37.haftama girdim. Gogus ucu ve cevresinde kuruluk basladi boyle sikayetleri olan var mi🤔
UmmuHamza Eg5800 Sanırım kişiden kişiye değişiyor ilk hamileliğimde yatarken sıkışırdı ve tişörtüm ıslanırdı 30 lu haftalardı sanırım ama kimisinde gelmez doğum zamanı gelir
izmirlih35 Eg5800 37+3 oldum hiç gelmedi doğumdan sonra gelir muhtemelen diye düşünüyorum. Sıkıntı yapma yani canım. Herkestw olmuyor. Ama 35 ten sonra sızlamaşar başlıyor.