Gzdeeeee35 Dilek-123 onun bi kurali yok acikcasi. Ben dogmadan once 1 2 saat takiyordum 38. 39. Haftalarda. Dogduktan sonra surekli taktim. Bi ara takmamistim yara aldu goguslerim kan geldi o dereceydi sonra taktim hemen gecti sukur
Dilek-123 Gzdeeeee35 30. Haftadayım ama göğüs uçlarımın derisi atmış gibi düzelmesi için takmayı düşündüm ama erken sanırsam
Gzdeeeee35 Dilek-123 tak canim zararini gormezsin. Meme uclarini nemli tutuyor kapaklar. Gunde 1 2 saat taksan bile yeter sana. Oyle saatlerce durmasina gerek yokk
Dilara9 Doguma 2hafta önce 37-38 haftaliken takiyorf günde 3-4 saat dogumdan sonra 1 ay boyunca takdim cok sükür yara olmadi
Dilek-123 Mom092 bende 30+2 oldum canım taksam uyarı filan yapıp erken doğumu tetiklemez demi korkuyorum açıkçası
Mom092 Dilek-123 bikac gundur kullanıyorum valla kuzum ama hic o açıdan düşünmemiştim 🥴 1 saat takiyorum uclari cok kabuklanmisti duzelme goruyorum yumusacik oldular. Doktora bi sormak lazim aslinda kontrolume kadar kullanmiyim korktum simdi🙈
Gzdeeeee35 Dilek-123 hayirr tabikide😊 takinn arkadaslarrr meme uclariniz kotu isee takinnnn. Nemli tutuyorrr sadece kapaklar o kadar. Akliniza geldikce takin dursun