CanselB Arkadaşlar merhaba ben 10haftalık gebeyim daha önceden de gastrit rahatsızlığım olduğu için bugünlerde midem çok yanıyor yaşayan var mı? İlaç kullanabilir miyim doktoruma danışarak ya da uyguladığınız doğal bir tedavi var mı
alindas CanselB doğal yöntem gram etki etmedi. Soğuk süt deneyin yine isterseniz. gaviscon şurup içiyorum ben 40 dk filan etki etse bile o an ölecek gibi olmamın önüne geçiyor. İlk 3 ayda vardı şimdi son 3 aydayım yine başladı ama ne başlama. Belime vuruyor. Yanlışıkla tuz ruhu filan içsem öyle yanar yani😭
Cramel CanselB leblebi iyi geliyor canım. İlaç olarak da gaviscon ya da rennie şurup içebilirsin. Mayalı yağlı şeylerden uzak durmaya çalış. Bide asitli meyvelerden
fatosd84 CanselB mide koruyucu kullanıyorum ben doktorum verdi rennie de verdi doktorunuza sorun en güzel çözüm mide koruyucu bence herşeyi denedim hiç geçmemişti
Aksoytetik CanselB haşlanmış 2adet patates suyunu deneyin ben biraz olsun rahatladım belli faydası olur ama bunu her gün taze taze yapmanız gerek. Bir su bardağını gün boyunca yudum yudum için birden değil.
Krnlyzc Ayyaş gibi elimde gaviscon şişesiyle kafama dikerek dolaşıyorum berbat bişey mide yanması Allahtan gaviscon var 😁