Buketemre Çok halsizim üç gündür öyle uyumak istiyorum doktor kan tahlili nst yaptı her şey normal bu haftalar ağırlaştın bol dinlen istirahat diyor ama hep böyle mi olacak son sekiz hafta hep uyuma istediği mi olacak
Aynurr16 Buketemre bendede 31. Haftada başladı ağırlık çöküyo zaten geceleri kaliteli uyku uyuyamadığım için akşamları erkenden uykum geliyo sabah zor uyanıyorum herşeyi 30 a kadar hazır edin ağırlaşıyosunuz lafı doğruymuş demekki :))
balyanakoglum Buketemre aynen 32 den beri bi haller oldu ağırlaştık galiba iyice. El ayak kalkmaz oldu. 11 buçukta gözümü açıyorum o da eşimin uyandırmasıyla yoksa hiç kalkmıycam
Esrayd Bende 32 haftalığım gerçekten öyle sürekli yorgunluk ve sürekli uyku isteği. Yatsam da uyuyamıyorum o ayrı
Snszasla Buketemre bende 31 haftalığım iki gündür çok ağırlık çöküyor erkenden uykum geliyor gün içinde iş yapsam da yapmasam da fazla yorgun hissediyorum haftamız işerdiler vücut ağırlaşıyor galiba
Buketemre İnşallah çok uzun sürmez günde on beş on Altınsaat uyku uyuyup hala uykumun olması garip üç gündür böyle bakalım ne olacak