KaanErkan-mom summerbaby var canım Bildiğim çok iyi bir estetik cerrah var onun güzellik merkezinde yok yok
Astadavistabeybi Ydgrshn ay Allah korusun zorlayın kendinizi beslenme konusunda inşallah bu sefer daha rahat atlatırsınız hamilelik sürecini 🙏
merviskii KaanErkan-mom valla benim şuan tek elim 10kg gelir o derece 😁 maşallah önemli olan bebişlerin iyi olması zaten gerisi hallolur😍
Ciwan Astadavistabeybi Hayatımda ilk defa 65 i gördüm bende (36. Haftamda) 😂 oysa 55 kilodan fazlasını görünce aman aman kilo almışım diye triplere girerdim 😂😂
Nesse86 Astadavistabeybi Bende 35.haftadayim 11 kilo aldim ama nedense vücut kiloyu vermeye basliyor :) Bu arada yengem 30 kilo oluyor 3 hamileligindede cok sismisti.
halitefe Astadavistabeybi ay canım gayet iyi maşallah ya 24+4 7 kilo almışım kafaları yicem ya atak yaptım iki haftada resmen😓😓
halitefe Astadavistabeybi ay ben tutamıyorum kendimi ya yiyorum baya ama hayat boyu kilo almazdım hiç yinenöyle olacak sandım ilk başta birer kilo gidiyordum 2 haftada 3 kilo birden aldım doktor bile uyardı 😓😓