Yuucaan Gulenay1234 evet dediğim gibi mesai saatlerinde sekreteri açıp acil bişe değilse dilek hanım size döncek diyo gün sonunda tek tek dönüyo bikaç kez böyle oldu banada
Gulenay1234 Yuucaan olsun canım döner sen aklında olanı sor benimde antibiyotik bitmek üzere enfeksiyonum vardı da bakalım tekrar tahlil mi yoksa devam mı ilaca diye sorcam
Camurcu Yuucaan tamam tatlım ben de tekrar bu gittiğim de bi konuşayım net olsun. Sen kaç haftaliksin
Yuucaan Gulenay1234 çok şükür benim sıkıntısız geçiyo sadece tahlil sonuçları için arıyorum ben genelde inşallah seninde sıkıntın olmadan kavuşursun bebişine🤗
Camurcu Yuucaan bizi hep 3 haftada bir çağırdı şimdiye kadar şimdi 31 haftalikken çarşamba günü gidicez bidakine gene 3 hafta sonra yani 34 de mi çağırıyor sen de nasıl oldu
Gulenay1234 Yuucaan inşallah tatlım güzel gidiyor benim de şükür geçen bi enfeksiyon yaşadım daha iyiyim onun dışında bebek iyi Allah herkese sağlık sıhhat versin hem bebişlere hem annelere 💐
Bircanderin Busehrzoglu eger sorunuz bana ise Ben memnunum doktorumdan keske Dogum a da o girse ama secemiyoruz Dogum a iste nobette Kim varsa o giriyormus Kibar ilgili bir doktor
Yuucaan Camurcu benide 31 den sonra 34 te çağırdı 34 ten sonra haftaya bidaha gel dedi bende çarşamba günü gidicem bakalım
Elifymn Sineemiis kesinlikle Funda hanım bir harika ☺️ 38+3 günlük hamileyim en başından beri Funda hanıma gidiyorum o kadar ilgili ve bilgili ki 🤗
FigenSamet Camurcu Esmos26 muayene ücretleri ne kadar acaba, çok masraflımı sizce en azından doktorumu değiştirmek istiyorum da😕
Gulenay1234 mrv-1126 değilmiş canım buradaki arkadaşlar da söyledi biliyorum dediğim kişi ümitin hastası olmadığı için büyük ihtimal
mrv-1126 bgmbykl bende Ahmet hocaya gidiyorum bayılıyorum tarzına asla motive edici Ümit verici gereksiz kelimeler kullanmıyor net ve öz bilgi veriyor 😂
bgmbykl mrv-1126 evet ve hiç bir şeyi yasaklamadı bana yiyecek içecek anlamında da. çok rahat birisi okuduğum yorumlara göre doğumu da çok sakin oluyormuş 😀