Hatice44 Kızlar ben ilk 3 ay folik asit kullandım ondan Sonra hiç ilaç kullanmadım şuan 6 aylığım siz kullanıyor musunuz ?
deletedmom25 Hatice44 vitamin kullanıyorum decavit Doğuma kadar kullanman gerekir deri doktor d vitamini kullanıyorum birde
Aysehatun Hatice44 evet canım kullanıyorum doktorum folik asiti 12.haftada bıraktırdı decavit(multivitamin)verdi,yapılan teste kan değerim düşüktü demir ilacı verdi gyno ferro,bide balık yağı istedim onu kullanıyorum omega royal
Hira Hatice44 7 tane kullanıyorum cnm decevit, gyno ferro sanol, progestan, adalat, magvital günde iki tane , b12 iğnesi, bide d vitamini damlam var ama onu içmiyorum decevit içtiğim için 😅
aslihan1 Aysehatun nasıl alıyorsunuz ilaçlrınızı akşam mı sabah mı banada dün yazıldı ama çok karıştı kafam
Aysehatun aslihan1 kan ilaci demir yani gyno ferro’yu sabah aç karnina aliyorum kahvaltidan 2 saat önce olması lazım,decaviti saat 4 gibi öğleden sonra bişeyler yedikten sonra,akşam yemeğinden sonrada balik yagi aliyorum size hangi ilaclari yazdilar eczaci yada doktor nasil kullanacagini daha iyi bilir ondan yazmadilar mi ilacin uzerine