Almilamoms Kızlar ikinciye hamileyim kızımın zıbınlarını oğlum da giysin diye çıkardım baktım sarı sarı lekeler oluşmuş yıkadım ama çıkmadı o lekeler nasıl çıkar
Deletedmom382 Almilamoms ecolin dye bi deterjan var hem bitkisel de sak diye cikaryo lekeyi eger onu bulamazsan koslayi dene
busbus35 Almilamoms annem hepsini 60 attı cnm çıktı genelde pamuk oluyor zaten yada beyazlarda leke varsa büyük tencerede kaynat snra makinede çalıştır mis gibi oldu deterjan koy
Serifeisitmir Almilamoms bebek kıyafetleri için mimoris leke çıkarıcı var canım onu öneririm bir dene istersen hem bebekler için
34_21_23 Almilamoms sandık lekesi derler o lekelere. Genellikle geçmiyor ama yeni nesil leke çıkarıcılar işe yarayabilir
Almilamoms Şimdi koslayı deneyeceğim inşallah çıkarır o çıkarmazsa yarın da o deterjandan bakayım bulabilirsem
Deletedmom54 Almilamoms kosla pek ise yaramıyor bence :( boşa para vermeyin , o kadar olumlu yorum nasıl yapılmış anlamadım uyduruk bir lekeyi 24 saat ılık suda bekletme yapmama rağmen çıkarmadı
Almilamoms busbus35 canım 60 da yıkamıştım üzerine kosla ilave etmiştim buna rağmen çıkmamış şimdi tekrar koslalı suya yatırdım ama fayda etmezse alternatif arıyorum
Dorukunannesifatma Almilamoms ben 2 kere aynı işlemı yaptm 1 gece se beklettım sonra tekrar makınaya attım cıkmıstı
Almilamoms Deletedmom54 ya kesinlikle öyle bende aynı şekşşde beklettim bana mısın demedi sabaha kadar dursun bakalım nasıl olacak
tekbirask156 Ben yağ lekesini bile koslayla çıkardım . Lekenin üzerine dök makineye at ayriyeten deterjan bölümüne de normal deterjanı koy yıka .
Reysare Rossmanda domol leke çıkarıcı aldım harika birşey beyazlarda sarı sarı lekeler sandık lekesi biraz kaynar suda beklettim içine döküp sonra makinede yıkadım cillop gibi oldu ☺️☺️
Deletedmom54 Almilamoms biraz çamaşır deterjanı da ekleyin normal ariel tarzında bir şey, üstüne de sıcak su koyun öyle beklesin Kosla bir şeye etki etmiyor
busbus35 Almilamoms evet soğuk su koy büyük tencerede içine çamaşırı koy deterjanı da dok kaynasın kaynatınca başka kovaya koy makineye at çalıştır cnmm ❤️ 🙏