sukran97 24 haftalığız çift yumurta ikizi bir kız bir erkek bazen bütün gün her yerim ağrıyor bazen de hiç hamile değilmişim gibi göbeğim baya çıktı bide karnımın içinde acı oluyo bazen sağ Salim alalım inşallah kucaklarımıza hepimiz🤲❤️
ikizcanlarim2021 Fadime_56 inşallah canım bende 9 haftalığım 7. Haftada duydum kalp atışlarını harika bi duygu inanılmaz güzel inşallah sende duyarsın hayırlısıyla ☺️
ikizcanlarim2021 Fadime_56 video çekmeyi unutma🙈☺️ Eşim çekti evde de dinliyorum yavrularımı hatıra kalır
Fadime_56 ikizcanlarim2021 çekicem çok korkuyorum ya ağlıcam şimdi gerçekten ya kötü haber alırsam inşllah çekerim yarin burda paylaşırım
baby3_ ikizkelebeklerim06 bizde 30+5 iz canım 6,5 kilo aldık. Sanki yalancı sancı başladı gibi ara ara oluyo kısa süreli . Ama çatlağım oldu ne yazıkki . Bel ağrısı falan yok ama uykusuzluk çok çekiyorum. Kızlarımı allahın izniyle sağlıkla kucağıma alayım da olur gider gibi geliyo herşey
Melisaaa16 Sevdalianne ne güzel ben de 20 haftalığım ikizlerimle hala ne bulantı ne kusma çok şükür 🤲