Melisaaa16 Gamze0502 ben de senin gibi göbeğim ne zmn çıkıcak diye kendimi yiyorum resmen bi an önce belirgin olsun istiyorum,sabırsızlanıyorum günler geçmiyor
Gamze0502 Melisaaa16 kesinlikle zamam geçmiyor😇 benm 10. Haftada mide bulantımda bitti şuan hiç bişi hissetmiyorum heycanla telaşla doktr kontrollerini bekliyorum
Kubar Gamze0502 Allahm inşallah benimde biter bulantıların ya kafayı yicem artık cok kotumuydun peki canım onceden
ikizkelebeklerim06 melike14 ayy yesin anneleri popolarini 🤭 gerçekten her geçen gün Hamdolsun diyor insan. Bazen hareketli mi olmalıyım yoksa bol istirahat mi etmeliyim diyorum.
ikizkelebeklerim06 Aysnpmk dışarı çıkmadan eşim kendini hazırlıyor giydirmek için garibim de alıştı 😁 bazen yere düşenler için akşamı bekliyorum eşim alsın diye 😬😬
Aysnpmk ikizkelebeklerim06 benimde öyle 😂 eşimi bekliyorum yerden alınacaklar yukarı kaldırılacaklar için 😂
ikizkelebeklerim06 ikizlermom ayy hakkında hayırlısı olsun ins biz ikiz anneleri her daim soğukkanlı olmamız lazım. Kuvöz e girse de aslanlar gibi çıkarlar annesi ben de hazırlıyorum kendimi. Çift yumurta ama olsun. Bu güne kadar gelmek bile nimet. Elleri ayakları tam olsun varsın erken gelsinler civcivlerimiz 🤲
ikizlermom ikizkelebeklerim06 kesinlikle öyle canım tek iyi olsunlar gerisi hallolur Allah’ın izniyle ☺️🙏🏻♥️
ikizkelebeklerim06 Dlngnz kendini 36 37 leri hedef koy ben hep öyle yaptım psikoloji çok önemli. Bebeklerle konuş. Seni üzecek her şeyden uzak dur. Tadını çıkar .🥰
Dlngnz ikizkelebeklerim06 sürekli konuşuyorum arada tepki veriyorlar 😍 hep kendime diyorum planlı Doğum olcak 🙏 zamanında gelcekler🤗
Denfeh 31+5ten selam mide yanmaları gece sağa sola dönerken ağrılar bir yanım doğsun diyor bir yanım hayır 37den önce gelmesinler hastane çantamız hazır sayılır kızlar bebek arabası için ne düşündünüz ve beşik olarak ne aldınız hala karar veremedim 🙄
22_07_18 ikizkelebeklerim06 mrb bizde çok şükür 13 haftalık olduk kasıklarımda ağrı oluyor arada karnım büyümeye başladı 😊
ikizannesi172011 ikizkelebeklerim06 27.haftadayız iki prenseslerime herseyleri hazır sayılır ufak tefek şeyler hariç, çok şükür şimdilik hersey iyi gidiyor yavaş yavaş zorluyorlar ama herseye değer onlar için hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı Nasip etsin inşallah Rabbim yavrularımızı 🤲🙏
ikizkelebeklerim06 ikizannesi172011 evet annelik böyle birşey işte yolun sonunda onlar var diye sabretmek. Ben de artık az kaldı diyorum kendi kendime geçecek unutacağım kırılacak gibi olan kaburga ağrısını çatı ağrısını catlaklarimi 🤭