Cupkek Ya kızlar ovulasyon testi almasak da adet biter bitmez iki gündee bir ilişki yaşasak ovulasyon kadar işe yarar mı 😬
afrasil Cupkek yarar :) sperm zaten 72 saat canlı kalıyormuş ama sey yumurtaların ne durumda hiç gittin mi
mom77 Cupkek ben o şekilde hamile kaldım reglimden 2 gun sonra basladık yumurtlamadan 2 gun sonrasına kadar duzenli birlikte olduk eşimle elhamdülillah ilk denemede mutlu haberi aldık 😊
Deletedmom381 Cupkek Doktorların da önerdiği bu. 2 günde bir ilişkiye girmek en sağlıklısının bu olduğunu söylüyorlar gebelik için.
Cupkek afrasil gittim canım yumurtaların güzel ama çoklar hepsi büyümeye çalışyor olmuyor bitanesinin büyümüse lazım dedi
mom77 Ama bizim planlı gebelik ben korunmayı bırakmadan 3 ay önce folidays (folık asıte basladım) genel kontrole gttim kadın doguma yasım 22 bir saglık sorunumuz yok ama ben yınede enfeksıyon yada baska bırsey ıhtımalıne karsı tedbirli olmak ıstedım 🙂
Deletedmom381 Cupkek Sen yine de bir kanına baktır vücudun da eksik bir vitamin var mı onlara da baktır canım ve folik asite başla.
afrasil Cupkek canım büyümesi lazim dediyse o zaman problem var demektir sen cok iyi diyorsun ama büyümüyorsa 10 tane yumurta da olsa bir ise yaramaz . Yumurta geliştiren doğal yöntemleri araştır istersen
oykuduru21 Cupkek 9 ayda kaldım canım yumurta tembelliği vardı inofolic combi yazdı doktorum onu kullandığım ay açıkçası 2 günde bir bile olmadı eşim yoğun olduğu için çok az ilişki olmuştu o ay hamile kaldım nasip
Sermec27 Cupkek 3 gebeliğim de öyle yaptım bence en mantıklısı 🥰hep adet bitmez 1 er gün arayla oldu ilişki
afrasil Cupkek canim iste şunu diyorum büyümüyorsa 2 günde 1 iliskiye girmenin faydasi olmaz ilk önce yumurta geliştirici seyler uygulaman lazım. Sonrada ovülasyon ile takip et bence büyümüyorsa çatlamaz çatlamadıgi zamanda spermle birleşme olmaz zaten
okunmusciklet Bende o şekilde hamile kaldım reglimi takip ettiğim bi uygulama vardı biraz da ona uyarak denedik oldu çok şükür