Kbrdmr93 Merhaba kızlar ben şuan 27haftalık ikiz gebeyim çalışıyorum 30da raporum başlayacak şunu sormak istiyorum ne zaman tam olarak raporum başlıyor Hesaplayamadım bi türlü🤷🏼♀️
Aydannnn Kbrdmr93 şu an tam 27. Haftadaysaniz 6 -7 haziran gibi başlar hatta ben 31+4 deyim doktorum 32+0 gösterdi iznim başladı
Kbrdmr93 Bide regl tarihime göre bi hafta küçükler. ultrasona göre mi hesaplanıyor yoksa son regl tarihine göre mi🤨
Kbrdmr93 Çok teşekkür ederim ya sağolun Rabbim hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı🙏🏻💕
BraDemircan Doktorum bana 29.haftada rapor verecegini soyledi insiyatif kullanabiliyorlar bide calisma sartina bagli bemimde haziran 7ydi dogum raporum mayis 30da gel rapor cikarakim dedi
Prensannes Kızlar bende çalısıyorum 21. Haftandayım şu rapor durumunu anlamış değilim bemide bi aydınlatırsanız
Aydannnn Prensannes 32. Hafta da doktordan çalışamaz raporu alıp çalıştığın kuruma verince ayriliyorsun izine canım 32+0 da veriyorlar ama duruma göre doktor 4-5 gün öncesine de verebiliyor
Elifblr Prensannes canım 32. Haftaya girdiğinde rapor alıyosun doğumdan önceki 8 haftalık doğum iznin başlamış oluyor.
klebsiella Bende 32 oldum calisir raporu aldim calisabildigim kadar calisicam cunku kullanacagim raporlari dogumdan sonraya aktarmayi dusunuyorum