[silindi] Ipek0z neredeyse herseyi alip istifledim bile ben. Bebegin odasi olacak odaya depo gibi yigdik hepsini ama daha usengeclikten yerlesmedi hicbir sey
mercimeginanne Papatya-20 bn kullanıyorum zaten ama bnmki galiba ya damar damar üstüne biniyor yada damarım geriliyordu. Şimdi merdiven inerken az bi ağrısı kaldı o kadar krem kullanıyorum :))
Papatya-20 mercimeginanne kilo aldıgım dandır demiştim ben benim doktorum ilaç vermeyi sevmeyen birisi daha yeni basladık şikayetlerim ilerledigi için gelmiş geçmiş olsun inşallah saglıklı sıhhatli kucagımıza alalım
Drnzgn Melodi2 bana da ilk erkek dedi baya kesin konusmustu 3 hafta flan sonra gittim bu seferde kesin kız dedi ben bidahi ki ultrasonu bekledim tekrar kız deyince aldım eşyalarını sende bekle bence
Drnzgn bahar95 daha bunlar için çok erken bence bebek son aylarda kilo alıyor takma kafanı bebeğe kilo aldıracak şeyler ye
Drnzgn sumeyye60 ben gidip mağazadan seçmeyi daha çok sevdim ve daha şimdiden her şeyi tamamlandı sayılır
Drnzgn Ipek0z başladım bence artık yavaş yavaş alınmaya başlanmalı agırlastığımızda belki rahat rahat bakıp secemiycez
Drnzgn Aslaninannesii çok doğru yapmışsın bence inşallah hiç bir sıkıntısı olmadan doğar bence bir de başka doktora git tek doktora da güvenme
Aslaninannesii Drnzgn âmin canım inşallah çok doktor gördü ama hep ayni hastanedeki doktorlar başka hastaneyedir gidicem nasipse
Drnzgn Aslaninannesii araştır canım benim kardeşimin kalbindede sorun vardı küçükken şimdi gayet iyi sen doktoru araştır kendine dikkat et Allah yardım eder
Ipek0z sumeyye60 küçük bir kardeşim var benim de diyor ki abla bir eve iki koç fazla Allah enişteme yardım etsin😂😂 yapacak bir şey yok sağlıkla doğsunlar da koç olsunlar 💁♀️💙😂😂
Ipek0z Drnzgn bana kalsa şimdi gidip her şeyi alırım 🙈 biraz başladım aslında hırkaları, yelekleri, battaniyeleri, falan tamam kıyafet ve ıvır zıvırları alıcam artık yavaş yavaş🙏💙