Drnzgn SemaKctrk hiç birimiz için geçmiyor inan zaman inşallah bir an önce atlatırsın bu sıkıntılı donemi
Bozoktay Ncmtntuuba Eğer boyunuz uzunsa cok takmayın ben orta boyluyum uzun da değilim kısada değil 1.62 1.63 falanım o yuzden kötü duruo bu kılom cok siz uzunsanız hiç takmayın kafanıza ben boylarındaysanızda eğer sorun edıosanız elınızden gelenı yapıp gece yemesını kesın benımde hamurişinden vazgeçmem lazım
Ncmtntuuba Bozoktay boyum 175 sırıtmıyo4 sdce biraz göbeğim var ama son ayalr bundna snra ekstra daha alrsın diyor herkes bi bu kadar daha alsam nasıl vericem onu bilmiyorum 😔
ZehraK23 Bnmde 25 mart Rabbim nasip etiderss hangi burç olcagnı bilmyormm şimdilik ❤️ prensesimm gelyor Rabbim herkesn sağ salim kucagna almayı nasip etsin 🙏🙏
Drnzgn busra_55 bende de oluyor bel ağrısı sırt üstü ayaklarımin altına yastık koyarak uzanıyorum iyi geliyor
cerencann Benimde martın 15 i görünüyor doğum nasip olursa inşallah 🙏 şuan 23+1 deyim dün şeker yüklememi yaptırdım. Sadece bende enfeksiyon başlangıcı var idrar yollarımda ama antibiyotik de kullandım sonra yine tekrar başladı ne kadar dikkat etsem de 🤔
Drnzgn cerencann bol bol su iç benim hamilelik döneminden önce de sürekli idrar yolları iltihabı olur du bana bütün doktorların dediği şey bol bol su iç ti
Bozoktay Ncmtntuuba o zaman hiç kafanıza takmayın bile. Şöyle soyluyeyim oğluma hamıle kaldıgımda 66 kıloyla kldım 79la doguma gıttım 1.yasını kutlarken 62 kiloydum bi şekilde verilio anlamıosun bile zaten doguma gırdım sezeryan dogum yaptım 20 gunlukken 69 kıloydum 20 gunde 10 kilosu gıtmıstı bıle. Benım bunda korkmamın nedenı oglumda hamıleyken 8 ay boyunca agzıma tatlı suremedım o benım avantajım oldu cok almadım kılo normal seyrettım bunda canım tatlı ve hamurişi istiyo ve daha kılolu kaldım zaten o yuzden korkuorum
mrhbslm Bozoktay benimde 23 Mart Allah izin verirse 🥰 bende daha kilo alamadım🤭 69-70 kilo arası hamile olduğumu öğrenmiştim aynıyım şuan ☺️
Bozoktay mrhbslm nw guzel valla ben sımdıden 3 kılo aldım valla hatta su ıkı gunde 1 kılo daha farkettı tartıdada ödemdir deyip kendımı kandırıom
Ncmtntuuba Bozoktay ben hele ben haddi hesabı yok yiyorum çikolatalar saatler frketmiyro deli gibi ama. Şireli tatlılar ki sevmem ha normalde şifreli tatlı ama yiyorum bide kızım olucal. Normalde erkek olursa bebeğin tatlı yersin derler ama buda yanlış buradan çıkabiliriz bu sonuca 🤣
mrhbslm Bozoktay olsun bence alınan en güzel kilolar bunlar ☺️ Sağlıklı olunda kilo alın hiçbirsey olmaz verirsiniz☺️ Ben mide bulantılarımdan dolayı hiç yemek yiyemedim şimdi de aynı şekilde öyle peynir ekmek tarzı vs yiyorum yiyebilsem bende kilo alırım 🙈 artık yemek yemek istiyorum😂
Bozoktay Ncmtntuuba aynen oglumda 8.ayıma kadar agzıma tatlı hiçbitşey süremedim ne şerbetli ne sütlü ne çikolata ama sımdi cünsiyetimiz kızmıs hamurişi şeyler şerbetli tatlılar çikolatalı tatlılar hep bunları canım ıstıo o kadar kızmama ragmen kendımede yemekten alamıorum kendımı