merve5051 MeyraEylulBallisi biraz kilosu var doğana kadar 4 olur dedi bide devlet hastanesiyle özel hastane de fark ediyormuş 41 e kadar bekliyor devlet hastanesi demişti burdaki arkadaşlar
MeyraEylulBallisi merve5051 özelde 41 e kadar beklicez demişti bana. O sağlık bakanlığının önerisi olduğu için tüm hastaneler o zamana kadar bekliyomuş. İmza atarsanız uzatabiliyosunuz diyr biliyorum
Mary06 MeyraEylulBallisi ben de özel düşünüyorum, inş durduk yere sebep uydurup, normal Doğumdan uzaklaştırmazlar beni
Nurray MeyraEylulBallisi ya ne güzel maşallah kolay olmuş yine. 33+3 ve inşallah benimde kolay olur. Bol bol yürüyüş yapmam lazımmış .hayırlısıyla kolsy ve çabuk doğum olur inşallah benim ve tüm anne adaylarının .amin 🙏🤗
ElifAbdullah MeyraEylulBallisi maşallah sağlıkla büyütün inşallah:) 36+4 olduk ama bir an önce böyle pozitf hikayeler okudukça doğum başlasın bitsin diyorum. :)
kvsrcglk Gaaltasaray aynı durumdayız 40+4 deyiz bizde Salı ya kadar gelmezse tekrar kontrol edelim dedi doktor suni sancı verecek galiba e 41 doluyo daha da bekletmez diye umuyorum 🤷♀️
MeyraEylulBallisi Hilalbattal01 almadılar kendi kendine eridi dikişlerim 15.günden sonra acısı filan tamamen geçti
MeyraEylulBallisi Snmom teşekkür ediyorumm.. Memede uyuyo ama 🤦🏻♀️ gazını filan alıyorum da uyumuş oluyo. Bazen zar zor beşiğinde uyutmaya çalışıyoruz 😔
Snmom MeyraEylulBallisi ben çok çektim bu konuda en azından 4. Aydan sonra belki uyutmamaya çalışabilirsiniz. Biraz daha dünyanın farkında olduğu bir zaman
MeyraEylulBallisi Snmom tavsiyenizi aklımda bulundurcam biraz daha büyüsün kendi kendine uyutmaya çalışcam inşallah başarılı olurum 😊