Ebru2403 Bebek hareketleri bu haftalarda nasıl oluyor ben genelde hergun hissederim ama bugün sanki hiç hissedemedim benim gibi olan varmi düzensiz mi olur böyle
Aysn6767 Ebru2403 normal canım bende pıt pıt az hissediyordum o haftalarda 1 gün hissetip 3 gün hissemetmediğim oluyordu. 24 oldum günü günüme tutmuyor. 28den sonra düzene oturuyor diyorlar
Haticeyuce31 Ebru2403 aslında o hareket ediyor ama sen hergun hissediyorum desende tam hissedemezsin o zamanlarda asil hareketler 30 dan sonra başlıyor o zaman 20. Haftalardakiler hareket degilmiw ya diyorsun merak etme norml oyle olması
diyhomelif Ebru2403 21-23 arası hissetmediğin gün bile olacak demişti doktorum, hareketleri azalacak ya da hiç olmayacak korkma demişt24 den sonra full hareket demisti
bellaks Ebru2403 21. Haftadayım 2 gündür bende de aynı sorun var. Bebeğim çok hareketli normalde. Özellikle her akşam uzandığımda saatlerce hareketini hissediyordum. 2 gündür hareketleri var ama normaldeki gibi fazla ve güçlü hissetmiyorum ben de 🤷🏻♀️
Ebru2403 Aysn6767 inşallah ya bakalım bende bugün sanki hiç hissetmedim gibime geliyor tedirgin oldum
Haticeyuce31 Ebru2403 insallag canim insallah rabbim hayorlisiyla o sağlam tekmeleri hissettirsin oyle bi vuruyorlar bide hele yerleri daraldikca abooo diyorsun birazdan firlicak 🤣🤣
Ebru2403 bellaks aynen bende bugün öyle hissetmiyor gibiyim😊neyse düzen siz oluyormuş herhalde bu haftalarda