Ozlllmb Anneler doğumdan hemen sonra korse kullanmayı düşünüyorum. Spraris verdim M olarak ama bana küçük gibi geldi doğumdan hemen sonra bayagi iniyormu gobegimiz tecrübeli anneler fikir verin 💫🌸
Ozlllmb ecem-21 önceden 38 giyordum tabi şimdi halıyle kiloda aldim L yerine M istedim biraz sıksin diye ama gelmiyecek gibi 😕 iade etmem gerekecek
Mekselinda Ozlllmb nasıl korse giyiyorsunuz acaba resim atabilir misiniz bende düşünüyorum kullanmayı. Ayrıca şuan L bedenseniz değiştirmeyin doğumdan on gün sonra giyebilirsiniz zaten o sürede de dört beş kilo vermiş olucaksınız
Gzdeeeee35 Ozlllmb l beden al canim girsen bile m ye nesef alamazsin. Bende 38 bedendim 40 oldum l beden aldim. Ki sezeryanla dogum yaptim
Ozlllmb Mekselinda lateks belden 3 kademeli kancalı olanını tercih ettim canım bayagi faydası oluyormuş o yüzden tercih ettim
Aslan1720 36 haftalık hamileyken göbek deliğinizin üstünden mezura ile ölçüp 8-12cm düşük bedeni almanız gerekir diye okumuştum ben beden tablosu da vardır mutlaka ona göre almanızı tavsiye ederim🤗
Ozlllmb Aslan1720 kararsız kaldım şimdi 44 bedenim gobegimde bayagi önde sivri büyüdü hep hamile kaldım kalalı o yüzden ikilemde kaldım 😕