HamzaMoms Kızlar saat 2 den beri sırtımdan kaburgalarıma boşluğuma bir ağrı vuruyor , midem bulanır gibi oluyor gecmiyor bir türlü soluma yattım biraz uyudum ama yok üşüttüm mü acaba diye dusunuyorum baska bir şey olabilir mi ? Bebek hareketleri azda olsa var
Myminik HamzaMoms bencede üşütme ağrısı o, bebekle ilgili olduğunu sanmıyorum, sıcak tutun, kalın giyinin düzelir
Aleynakalkar HamzaMoms bende 34 haftalık hamileyim ve yeni yeni sırt ağrısı geçiyor sıcak tutmalısın 😓
HamzaMoms Myminik teşekkür ederim aslında kalında giyiyorum ama biraz düzeldi iyiyim suan sanırım üşütme ağrısı
HamzaMoms Aleynakalkar özel olarak birşey kullandınmı sırtımdan asla hırka yelek eksik etmiyorum ama yine de agrım oluyor . sıcak su torbası zararlıymış eşim yakı alayım dıyor en son aldırıcam böyle bi ağrı yok erkek birde benim ki dedikleri gibi sırt bel agrısı yapıyor
Aleynakalkar HamzaMoms benimkide erkek bir hafta sırt ağrısı çektim peteğe yasladım sırtımı ve ufo ısıtıcı da sırtımı ısıttım sıcak havlu koydum ve sırt üstü yattım onun da etkisi oldu normalde sol veya sağ taraflı yatıyorum o birazda ağrı yapıyor