Myssr Kizlar lohusalikta giymek icin aldiginiz pijama takimlarini hamilelikte de giyiyo musunuz? Son aylar iyice buyucek karnimz hamile pijamasi alcam. Ben alip son donemlerde giyip lohusayken de giymeyi dusunuyorm. Alip kenara koymsyi dusunmedim. Siz ne dusunuyosunuz? Pek bilmiyorum boylesi mantikli geldi
Fatmamuduk Myssr Bende lohusa pijaması veya geceliği almayı düşünmüyorum bir kere giyip dolaba atmak istemem, lcw de çok güzel pijamalar var emzirme detaylı ondan alıcam hem hastane de hemde evde rahat rahat giyerim diye 😊
ysfali06 Myssr bnce de mantklı giyilebilir. Benim kıyafetlerim genelde bol olduğu için sorun yaşayacağımı sanmıyorum ama emzirmesi rahat olsun diye önü açık almıştm iki takım doğum öncesi de giyilebilir 👍👍
glsahbaydemir Myssr lohusa takımı almadım ben, normal 2 tane düğmeli pijama takımı aldım, devamlı giyebileceğim bişey olsun diye.
yagizefeninannesi Giy canım ne olacak ki, fuzuli masrafa ne gerek var doğumdan sonra zaten nekadar giyilecek onlar kilo verildiğinde falan, ama doğuma yakın temize tutup çantandan eksik etmemeye çalış erken doğum olursa diye hazırda dursa daha iyi olur