Eymenimmmm Merhaba kizlar sali günü ayrıntılı ultrasonum var organ taramasi sorum şu 2li test yaptirirken ayriyetten bide kan tahlili veriyoruzya organ taramasindada kan veriliyomu
halitefe Eymenimmmm benim 25 dakika sürmüştü canım ama uzun sürüyor normale göre yani bebek pozisyonu uygun değilse dahada sürer
Eymenimmmm halitefe himm anladim ilk oglumda yatırmamıştım oyuzden tecrubesizim bklm bnmki nekadar sürecek
halitefe Eymenimmmm çok az sürmez canım çok eğlenceli en son aşamada bebeğin el ve ayak parmaklarını sayıyorsun minik eller minik ayaklar acayip heyecanlı🤗🤗🤗
Eymenimmmm halitefe yaaa neguzell😍 insan o an hic bitmesin ister aydan aya muaneleri iple cekiyorum goricem diye dktr 1.2 dk bakiyo snki 1saniye sürmüş gbi geliyo umarim uzun sürer tadını cikara çıkara bakarim 🤭
halitefe Eymenimmmm kısa sürerse mutlaka doktorla görüş canım bazıları devlette çok az baktıklarını söylüyor ama bakalım seninki inşallah güzel geçer
Eymenimmmm halitefe inşALLAH hevesim kursagimda kalmaz söz konusu devlet olunca pek heveslenemiyorum ama belki yanilirim 2li taramayida devlette yaptirmistim gayet güzel gecmisti